Nikdy som nemala probem s postavou... mala som ploche brucho, a na bokoch som nemala sadielko Nemusela som cvicit vobec... takze niesom vobec ani vo forme... ale v irsku som uz vyse mesiaca aj pol a pribrala som dva kila.Ani by mi to tak nevadilo, ale
no na brucho je este dobre ked si lahnes a dvihas nohy...je to dobra kombinacia s brusakmi pretoze jedno mas na spodnu cast brusnych svalov a druhe na vrchnu cast
@5 chudnes vtedy, ked mas vacsi energeticky vydaj ako prijem... povedane po lopate... ked vela cvicis a malo jes tak chudnes- lebo telo musi brat energiu z tukov
A ked to chces spevnit tak rob cviky... napr na boky stehna a zadok su dobre vsemozne stepping cvicenia... napr behanie po schodoch na brucho uz spominane brusaky a cviky na podbrusie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a dobra vec je chodievat behavat
A ked to chces spevnit tak rob cviky... napr na boky stehna a zadok su dobre vsemozne stepping cvicenia... napr behanie po schodoch na brucho uz spominane brusaky a cviky na podbrusie
A k tvojmu "problému" ak máš problém len s bruškom a s bokmi tak ti postačia brušáky 200 denne a za mesiac si fit
A najlepšie by bolo asi najísť si nejakô záľubu, pri ktorej sa budeš pohybovať, napríklad plávanie, korčulovanie a tak, aby si priberaniu zabránila.
Tá záľuba by bola podľa mňa lepšia varianta, by si postupne tie kilá zhodila a zabránila dalšiemu priberaniu.
A 2 kilá fakt nie sú veľa