Nijako, teda jasne ze sa motam ale po urcitom mnozstve sa ustalim a dalej to nejde , neviem stratit zabrany uplne na 100% , alebo mat amneziu na druhy den.
no naposledy som chytila depresívny/hysterický/panický záchvat,že ak zavriem oči a zaspím tak sa ráno už neprebudím. Trapas na entú,lebo ešte aj na hajzli som potrebovala niekoho,aby ma držal za ruku... už nikdy viac nebudem piť,keď budem v zlom duševnom rozpoložení.
@rheia aj ja dokážem z alkoholu zaspať, potom keď to prekonám, som jak naspeedovaná fredka
ale poznám prípady, kedy sú agresívny a mlátia napr. aj do neživých predmetov ako je stĺp a podobne, alebo sa chalan rozplače, že mu v 6. triede na zš spolužiačka neopätovala lásku a tak
poznam ludi, ktori sa chovaju velmi agresivne a za triezva by to na nich clovek ani nepovedal, naopak vela ludi, ktori viedia kde maju mieru a opiju sa do pohody a je s nimi niekedy aj vacsia sranda ako za triezva, a ja patrim medzi nich
občas plačem,občas mám chuť každému všetko povedať na rovinu, občas zaspím ani neviem ako a občas proste len som ticho, občas som povoľná a občas som ticho úplne utlmená
Ja bývam taká veselá, schovávam sa do spacákov a potom v nich padám na zem a také veci. Ale nejedenkrát sa mi stalo, že som mala z toho nejaké zlé stavy.
Hlavne otupelosť.....preto ma to až tak nebaví. Napr. také bozkávanie je v mojej opitosti rovnako emočne nabité ako sledovanie reklamy pred filmom.....proste prejde a nič.
som veselá, viac rozprávam, v ďalšom štádiu zvyknem opakovať "dali sme vám kamarádičkové dary, dary sme vám, kamarádičkové, dali a proč sme vám kamarádičkové dali dary...?" (väčšinou vtedy neviem vysloviť R) a potom hladkám ježkov, padám/hádžem sa do kríkov a tak
byvam smutna vecsinou... a pritulna (aj ked zase odtial potial a ako ku komu ) a hlavne mam chut sa rozpravat , som az moc uprimna a mam pocit ze musim v tom momente vyriesit vsetko nedoriesene vo vztahoch
Pijem pijem pijem pijem stále proste nič možno sa trochu viac usmievam ale ako som zstil tak stále pri tom zvládam programovanie a modelovanie. No potom nastane bod zlomu od ktorého ani obraz ani zvuk.
@elefantt skorej ja blbec ze som sa hned prezradila mna to hrozne bavi ked sa do mna ludia takto navazaju zato mam takyto kontroverzny vek minule som bola napadnuta v ts a nasledne oznacena za sprostu neinteligentnu klamarku sme sa mohli este hadat
naposledy som sa vyrozprávala svojmu bratrancovi aký mám "ťažký" život a potom som behala okolo chaty a vkuse sa rehotala ....takže zatiaľ žiadne materiálne škody
ja zbožňujem ľudí, ktorí keď sa trooošičku pripijú si nič nepamätajú... Ja zas má problém si niečo nepamätať - hlavne tie najúprimnejšie rozhovory ako vyznania lásky a podobne
@horsiq preskočil si fázu robenia kotrmelcov a prehnanej úprimnosti
Odpovedať na otázku, v prvom rade asi alkohol sposobuje u mna "promiskuitu" akosi tak spominam na koncerta a castle candle a spol... samozrejme nie promiskuitu ako rovno sex
potom... rada vysvetľujem ľudom ako ich mám hrozne rada...
možno viem byt aj smutna, ale to aislen velmi obcas
Hej chytím veľa energie a ako naposledy ma skoro dobre vyjebabralo zo schodov a lezumi na nervy vsetci triezvi
Ked som sa prvy raz opila v strnastich, asi 4x so mvolala jednemu chalanovi vysvetlit mu, ze ho mam hrozne rada... kamarátka mala co robit aby mi ho vzala... co som ale zistial o den na to, ja so mvolala s jeho bratrancom ktoremu so mpristupila na navrch fajky. chvalabohu, len v telefone...
ja som mala už asi všetky pôsobenia alkoholu na svete : ako napr. spanie, padanie, agresivita, plač, povoľnosť, záchvaty smiechu, prehnaná spoločenskosť, filozofovanie, prehnaná odvaha, úprimnosť, výpadky pamäti a pod....proste strata zábran a vyjadrovanie aj takých pocitov, ktoré v skutočnosti nemám
možno to súvisí aj s tým akú mám predtým náladu....ale nemám to overené
teda, poviem to z takého hladiska, že ešte som v živote toho nevypila toľko, aby som nevedela čo robím..
ale po istom množstve začnem byt ospalá alebo sa smejem raz som zaspala pri kamoške, na mojej oslave, všetci už odišili len ona tam ešte bola a zapla si na mojom notebooku upírske denníky a mna to vôbec nezaujímalo tak som pri nej sedela a na pár minút som zachrápala, ale ona bola príliš zaujatá seriálom, a tak si to nevšimla.......ale inak nič také
Tak ja keď pijem tak poriadne Ale keď mám vypité tak proste robím samé blbosti , napríklad : olizoval som sa s kamarátom (teplý nie som ) , robím striptíz.. Ale zvyčajne sa tak zrúbem že zaspím a o všetku tú haluz čo sa robí prídem :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
true story
mám strach zo straty kontroly nad sebou...preto sa vyhýbam podobným látkam
@rheia aj ja dokážem z alkoholu zaspať, potom keď to prekonám, som jak naspeedovaná fredka
ale poznám prípady, kedy sú agresívny a mlátia napr. aj do neživých predmetov ako je stĺp a podobne, alebo sa chalan rozplače, že mu v 6. triede na zš spolužiačka neopätovala lásku a tak
Ja vlastne nepijem.
Nechal som ich smejdit po byte az kym ich nevyjebala kamaratka...
Nic z toho si nepamatam :/
a inak @5
"Nie, radšej knihu" .
+ máš duchaplný profil, idem radšej spať
..Ďakujem, sem mi to položte, na túto podšálku, prosím..
(na zaklade profilu teda! ja som inak SUPER!!!
dobru noc
ale niekam si musime ist sadnut (aj ked nie zrovna na nieco alkoholicke,co mi je tada dost luto.vsak ma poznas ).
Odpovedať na otázku, v prvom rade asi alkohol sposobuje u mna "promiskuitu" akosi tak spominam na koncerta a castle candle a spol... samozrejme nie promiskuitu ako rovno sex
potom... rada vysvetľujem ľudom ako ich mám hrozne rada...
možno viem byt aj smutna, ale to aislen velmi obcas
Hej chytím veľa energie a ako naposledy ma skoro dobre vyjebabralo zo schodov a lezumi na nervy vsetci triezvi
Ked som sa prvy raz opila v strnastich, asi 4x so mvolala jednemu chalanovi vysvetlit mu, ze ho mam hrozne rada... kamarátka mala co robit aby mi ho vzala... co som ale zistial o den na to, ja so mvolala s jeho bratrancom ktoremu so mpristupila na navrch fajky. chvalabohu, len v telefone...
ale väčšinou som viac výrečná, kamarátom hovorím ako ich mám rada, mám potrebu niekomu zavolať alebo minimálne poslať SMSku ...a občas padám
Napadajú ma veľké veci, veľké myšlienky a cítim sa ako pán sveta
možno to súvisí aj s tým akú mám predtým náladu....ale nemám to overené
ale po istom množstve začnem byt ospalá alebo sa smejem raz som zaspala pri kamoške, na mojej oslave, všetci už odišili len ona tam ešte bola a zapla si na mojom notebooku upírske denníky a mna to vôbec nezaujímalo tak som pri nej sedela a na pár minút som zachrápala, ale ona bola príliš zaujatá seriálom, a tak si to nevšimla.......ale inak nič také