@obliviate Keď si takéto púšťaš na večer, nečudujem sa, že sa Ti ťažko zaspáva.
(A úplne od témy; poznáš Mother Mother? Neviem, či by sa Ti to páčilo, ale zas, páčili sa Ti The Hives a Flyleaf.. nevravím, že to je úplne z toho súdku, ale niekedy vyskúšaj . Na rozbeh odporúčam napr. The Sticks alebo Bit By Bit. Vopred upozorňujem, že s playlistom na ruské ladenie to možno nebude ono.)
to je ako keby skrížili východoslovenskú ľudovku s nejakou kolotočiarskou pesničkou
no a pôsobí to tak optimisticky, ale radšej by som si asi ublížila, ako by som mala prekročiť istý nepísaný limit počúvania tohto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
som rada že ju konečne niekto ocenil
@lawey Tá predposledná vypadá ako v rozsiahlom rozklade.
(A úplne od témy; poznáš Mother Mother? Neviem, či by sa Ti to páčilo, ale zas, páčili sa Ti The Hives a Flyleaf.. nevravím, že to je úplne z toho súdku, ale niekedy vyskúšaj . Na rozbeh odporúčam napr. The Sticks alebo Bit By Bit. Vopred upozorňujem, že s playlistom na ruské ladenie to možno nebude ono.)
a @5 Eurovision? dpc
no a pôsobí to tak optimisticky, ale radšej by som si asi ublížila, ako by som mala prekročiť istý nepísaný limit počúvania tohto
» hudbaodhensona.blogspot.sk/...