@sexylikeme neviem, preco sudis..chod si tam pocuvat desmod alebo co.. ak sa ti to nepaci, tak to napis normalne, netvrd, ze to je kokotina ak tomu nerozumies..a dotklo/nedotklo, ocividne asi aj dotklo, ked dokazem takto ostro reagovat, ale taketo prizemne prejavy primitivizmu si jednoducho vzdy vsimnem, prepac
@n0win0u ale ten desmod bol kruty je to kktina... nevidim v tom hudbu ale skriekanie..gitary...boli z toho hlava, neda sa to pocuvat dlhsie ako 3 sekundy
preco sa ma inak nesnazis presvedcit ze sa mylim, len tym ze ma oznacis za primitiva? ...ja uznam svoju chybu, ale zatial na to nemam dovod, prave naopak
vidis, keby napises toto, co si napisala hned, tak by sa takemuto niecomu dalo predist.. ja sa ta nesnazim presvedcit, ze sa mylim..len kritika sa da napisat aj kritickejsie, ako ked niekto napise, ze taketo kokotiny mozu ludia len na birdzi pocuvat, nielen, ze ma hadzes do vreca kokotnosti spolu s ostatkom birdzu, ale navyse sa prejavujes ako primitiv.. ja tiez chybu neuznam, pretoze som ziadnu nespravil, jedine, ze som sa znizil, ale s tym tiez prestanem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
prajem prijemny zvysok dna
preco sa ma inak nesnazis presvedcit ze sa mylim, len tym ze ma oznacis za primitiva? ...ja uznam svoju chybu, ale zatial na to nemam dovod, prave naopak
aj tebe pekny vecer
vidis, keby napises toto, co si napisala hned, tak by sa takemuto niecomu dalo predist.. ja sa ta nesnazim presvedcit, ze sa mylim..len kritika sa da napisat aj kritickejsie, ako ked niekto napise, ze taketo kokotiny mozu ludia len na birdzi pocuvat, nielen, ze ma hadzes do vreca kokotnosti spolu s ostatkom birdzu, ale navyse sa prejavujes ako primitiv.. ja tiez chybu neuznam, pretoze som ziadnu nespravil, jedine, ze som sa znizil, ale s tym tiez prestanem
vdaka
Miestami mi to pripomínalo At the gates (dokonca aj farbou hlasu
Tie bočné vokály či čo to bolo, boli strašné.
Konečné hodnotenie: Výraznejšie nenadchlo, ale vyslovene zlým by som to nenazvala.
(Áno, ja byť rada kritická
@kaylee kayliopka tebe tu neukazalo dobre
mne sa ten scream praveze lubi, v niektorych pasazach to uplne vyburcuje tym, ako strasne rychlo screamuje
od teba som an taketo hodnotenia CORE veci zvyknuty luci
(Mne to zne všetko strašne americky