ja som nikdy nemusel tie klipy, pesnicky su super, hlavne na Opiate. este Aenima je bomba strasna, potom to uz nikdy (teda dva krat) nebolo uplne za 10
@mezomus Snáď si pozriem, ešte by som povedal, že také najreprezentatívnejšie pesničky u nich by boli Eulogy, Rosetta Stoned, The Grudge, Flood, každá z úplne iného obdobia, ale zas tu bol dobrý výber z hľadiska tých prístupnejších poslucháčovi. Ešte som zvedavý, či si to pozrie viac než 5 ľudí
Ujo @mezomus by mohol vedieť, k čomu je klip nad desať minút, stop motion, od dvoch bratoch, z kt. jeden je postihnutý/stane sa mu nehoda/niečo iné, druhý sa mu snaží pomôcť a dojebe to/sám sa skaličí ( ? ), dojemný koniec. Nezaručujem, že to bolo od nich.
@narazuvzdornaa Tento nie je síce nad desať minút, ani nie je pôvodne od nich, ale mohol by to byť Jambi - kvôli tomu tvojmu preklepu som si nebol istý, či to malo byť "o dvoch bratoch" alebo "od dvoch bratov" , pretože pre druhú variatnu (síce asi vieš, ale ak náhodou nie a mala by si záujem si to pozrieť) tak podobné filmy robia brothers Quay.
@hnisavica erm, samozrejme O dvoch, neinklinujem k východniarskemu skloňovaniu :/ Quayovci sa mi matne vybavovali v súvislosti so Švankmajerom, po vygúglení usudzujem, že sa na nich mrknem, vďaka
K Jambi som ale nič vzdialene podobné klipu nenašla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Aj tie stop-motion klipy (síce ten v Schism nie je, ale tiež výborný), aj všetko ostatné.
Som kritický.
A sakra neviem prečo?
@hov ädo ta hudba nie je na kazdy vecer a kazdu naladu
Aj keď to nieje celkom môj hudobný vkus, oni majú moju poklonu.
je to dobré hlavne to druhé a neskutočne dobrý hlas má ten chlap
a moje pocity: upokojuje ma to, potom trošku rozruší a potom zase upokojuje
K Jambi som ale nič vzdialene podobné klipu nenašla.
Moje vyhľadávacie skills ma očividne opúšťajú.