Ako na vás vplýva(resp. ake mate pocity) táto hudba? V.
Páči sa mi táto séria diskusií, lebo vidím, že to ide dobrým smerom a už som tam videl aj dobrú vec. Tak, že prispejem aj ja svojím skromným vkusom a privediem tu aj trochu elektroniky. Rád by som tomu rovno dal aj formu, pretože opísať vlastný pohľad a b
to prvé sa mi veľmi páči. veľmi veľmi. je to také upokojujúce ale nenudí ma to, páči sa mi ako sa v tom prelínajú tie jednotlivé prvky. zaujalo ma to, od toho Olafura si toho pozriem viac
to Cubesato je také veselé, fajn sa to počúva, no pripomína mi to hudbu z reklamy na kolu. také že zaujme ale nič hlbšie
no a ten Herbert....nie je to zlé, nemusela som sa nútiť aby som to dopočúvala do konca ale na rozdiel od toho prvého to na mňa nejak zvláštne nevplýva. počula som, fajn, ale nemám chuť si to pustiť znova
1. hned zrana si take nieco pustit.. ked uz sa pytas na pocity, skor take melancholicke nieco to vnieslo do mojho rana, ale urcite si to este niekedy pustim, klasika a elektronika spolu ma nenechavaju chladnou
2. som ochotna vidiet/pocut len raz, mozno druhykrat ako podmaz v dakej reklame (aj mi to tak chvilkovo prislo, ze to je cielene urobena hudba pre nejaky ucel.. neviem)
3. zaujimava vecicka, taka pohodova.. ale kvoli tomu podmazu si to uz nepustim, posobil na mna stipku sklucujuco.. povies si ze what? ale pytal si sa na pocity, tak ti ich pisem
inak elektroniku lubim, ale asi este preferujem take ze dnb a jeho rozne odnože.. ale citim v kostiach ze casom prejdem na nieco podobne, ako si tu ukazkoval ty.
zaujal ma nadpis...tento štýl hudby veľmi nemusím,ale všimla som si že @majo písal,že to bolo super a prinútilo ma to vypočuť si aspoň jednu skladbu a pekné naozaj hlavne to prvé mi najviac sadlo
@bonita budeš ma nenávidieť(Musím sa pochváliť!), ale na Pohode ma týpek zo Sexi Sushi vytiahol trsať na pódium a samozrejme sa to neobišlo bez toho, aby som si chytil minimálne jej kozy, k dokonalosti atmo mi chýbala už len fajka od nej
@@ bonita Len, koncert zrušili v polovici. Strhla sa tam taká kalba (ak nepočítam všetko na stagy rozbité a obliaté), že to malé drevené šapito sa skoro zosypalo. Škoda, že z toho nieje nejaký poriadný live záznam
páči páči. Ólafura nachádzam dokonca aj vo svojom prehrávači.
Cubesato je samozrejme terra incognita pre mňa, kým som si o tom neprečítal ani by som to netipoval na japonskú produkciu, a tak si teda idem pozrieť niečo o tom.
(a chválim ešte ten Ministry aj keď to je už pomimo aj hudobne aj štýlovo; aj Bonobo)
@mayo ta prva vec je velmi dobra, paci sa mi. Som velka fanusicka islandskej hudby. Niekde som citala rozhovor s Múm, kde krásne opisovali klubovú scénu na Islande. Island je malý a tým pádom všetko sa to tam navzajom prelína, obohacuje spolupracuje. Dakujem za tip
Nejake moje tipy
túto mám velmi rada
túto dalsiu kapelu asis ani nemusim predstavovat, myslim,ze je pomerne znama, ponukam zaznam z koncertu z Floridy
Neviem ci je to tvoj/vas styl, podobnej hudby poznam velmi vela. Pridala by som aj dalsie, ale uz nemam cas.Tak snad sa vam bude páčiť.
1. veľmi príjemné ; 2. ako už bolo spomenuté, zvučka; 3. momentálne vyhľadávam hudbu, kt. si pustím pri čakaní na autobus, toto nie :/
Ale nedá mi, @mayo nepičoval si v ktorejsi predošlej hudobnej téme, že sa tým prepĺňa fórum? (Alebo je moja schopnosť čítania s porozumením drasticky znížená a mal si výhrady voči hudbe v úvodnom príspevku?)
@dudri . . . ja som sa snazil s niecim priblizit vrchnej trojci. Z Ministry ma celu diskografiu az po rok 2009 vratane. A na Just One Fix sa urcite zhodneme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
(A oveľa lepšie než tie @mezomus -ove. To som zvládla ledva pár sekúnd, najmä to I. Ale tie ostatné by som možno zniesla, no nie v noci.)
to Cubesato je také veselé, fajn sa to počúva, no pripomína mi to hudbu z reklamy na kolu. také že zaujme ale nič hlbšie
no a ten Herbert....nie je to zlé, nemusela som sa nútiť aby som to dopočúvala do konca ale na rozdiel od toho prvého to na mňa nejak zvláštne nevplýva. počula som, fajn, ale nemám chuť si to pustiť znova
2. som ochotna vidiet/pocut len raz, mozno druhykrat ako podmaz v dakej reklame (aj mi to tak chvilkovo prislo, ze to je cielene urobena hudba pre nejaky ucel.. neviem)
3. zaujimava vecicka, taka pohodova.. ale kvoli tomu podmazu si to uz nepustim, posobil na mna stipku sklucujuco.. povies si ze what? ale pytal si sa na pocity, tak ti ich pisem
inak elektroniku lubim, ale asi este preferujem take ze dnb a jeho rozne odnože.. ale citim v kostiach ze casom prejdem na nieco podobne, ako si tu ukazkoval ty.
Alebo Filth Pig. Túto druhú dôrazne odporúčam, je to fantázia.
hlavne tá jednotka
ale v podstate každé jedno sa mi páčilo, upokojilo ma to maximálne a som sa vlnila
ja by som tu dala to čo som pridávala včera do stavu
i keď toto je trošku iné čo je vyššie uvedené ale páči sa mi to, a tiež je to mix viacerých žánrov
a tiež veľmi pohodová hudba
na "Sex appeal", splnený sen a epickosť
máš ty sakra ale šťastie
Cubesato je samozrejme terra incognita pre mňa, kým som si o tom neprečítal ani by som to netipoval na japonskú produkciu, a tak si teda idem pozrieť niečo o tom.
(a chválim ešte ten Ministry aj keď to je už pomimo aj hudobne aj štýlovo; aj Bonobo)
2. príjemné.
3. sa mi tiež páčilo.
@bonita
všetky poznám, až na to posledné a všetky milujem.
Nejake moje tipy
túto mám velmi rada
túto dalsiu kapelu asis ani nemusim predstavovat, myslim,ze je pomerne znama, ponukam zaznam z koncertu z Floridy
Neviem ci je to tvoj/vas styl, podobnej hudby poznam velmi vela. Pridala by som aj dalsie, ale uz nemam cas.Tak snad sa vam bude páčiť.
@idea všetky sú tiež milujem Islanďanov
Gus Gus
Steed Lord
Ozy
Ale nedá mi, @mayo nepičoval si v ktorejsi predošlej hudobnej téme, že sa tým prepĺňa fórum? (Alebo je moja schopnosť čítania s porozumením drasticky znížená a mal si výhrady voči hudbe v úvodnom príspevku?)
Podľa mňa bude problém aj s čítaním a porozumením.
Lebo ja si rád síce popičujem, ale nemám rád sranie si do huby, preto som navrhol aj riešenie/zlepšenie.
Ď.
Nečítal som, prescrolloval som nech vidím aké sú videá, a už mi to doplo že to musíš byť Ty
Proste konečne je tu niečo super!