Hej poznam, solova gitara na celom albume je... no.. hrozne vela travy Najviac sa mi paci Missing Time, lebo je to aj kludnejsie a nie je tam len ta tupa agresivita, ktora trochu zraza dole vacsinu pesniciek
Fajnô, 0:38 - 2:10 dokonca extrémne popiči, viem si predstaviť ako podmaz k čítaniu/učeniu/športu, naživo by bolo zaujímavé, z dlhej chvíle by som si nepustila.
Niežeby som sa nejako orientovala v ich tvorbe, ...ale išla som napísať, že mi to pripomína Meshuggah. A potom som zistila, že to vlastne Meshuggah čiastočne aj je
@mezomus a odkial si prisiel nato, ze prave toto je nieco viac?? a odkial vies co ja pocuvam, ked si nepamatam, zeby som ti to niekedy zveril..zmier sa s tym, ze nie kazdemu sa paci to co tebe, mozno tebe by sa nepacilo co sa paci mne..toto pre mna nie je hudba, ako mozno by nebola hudba pre teba nieco co ja pocuvam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
v pohode /pocuvala som to tak 4 minuty uz sa mi nechce mam rozpocuvane daco ine /
@kokinka toto si daj, nie sklucujuce, ale oslobodzujuce.
@sirota inak s tou travou suhlasim. hento sa neda natriezvo vymysliet.
@koprdil tak zo zaciatku sa tam len vrieska do celkom pekneho podmazu
@belzeboss a @laira @kolini kazdy ocakava od hudby nieco ine, niekto chce 4/4 hopsacky s textom ouuueejee bejby a niekto aj nieco viac
@cocca-colla that"s the spirit!
to akoze Lady Gaga take nespieva!! somar
ale ne, ja som nidky nenapisal, ze to je nieco viac, ja som napisal, ze ta hudba mi poskytuje nieco viac.
neviem co pocuvas, ale zver sa mi. mozno mi rozsiris obzor