keď platíš, požiadaj o pomoc priamo WoW support. keď si trt a nemáš na offic., tak sa neser s WotLK, loozeruj ďalej, veď aj tak na to nie sú poriadne off servery.
@antinim Najjednoduchšie je skopírovať to od niekoho, kto to už má Žiadne poje.. inštalácie, žiadne patche, proste skopíruješ a máš.
Ale ak máš doma originál inštalačky, tak ťa úprimne ľutujem S kamošom sme to inštalovali tri dni A potom aj tak doniesol skopírovanú verziu od jedného kamaráta
@jimmycrow toto som mu pisal uz ja vcera zial to bud prehliadol alebo je taky dmntny ze to nepochopil tiez som za cias ked som este hral preferoval kopirovanie usetrilo mi to cas instalacky stahovania patchov aj nadstaveni..
@antinim ak nemas kamosa na blizku tak nech ti to napali a posle postou dalsia moznost cele to zrarovat a uploadnut na daky server odkial to cele stiahnes alebo ako ti uz napisaly moze ti to aj priamo poslat tych moznosti je vela len musis zacat pouzivat tu sedu hmotu co nosis v hlave..
@antinim wotlk je na dvojvrstvovom dvd kde mas hru po verziu 3.0.1 (aspon ja tak mam original) a netreba ani vanilla a ani tbc nainstalovat... vsetko sa nainstaluje z wlk instalacky... a to ze mas problem pri 60%... dostatok miesta na disku mas? alebo potom je chybna instalacka...
@antinim Nechápem to. @apis -a máš v ignore liste? Nepovedal ti dosť presne, ako by sa to dalo? A pritom jednoducho. Za tri dni by si to mal doma poštou. Takto sa s tým budeš tri dni drbať aj tak a ešte si zožerieš nervy.
WOTLK je celý prešpekulovaný....ja som tam tiež chcela ísť,ale po dlhom rozmýšľaní mi bolo jasné,že staré dobré TBC je najlepšie a požičaj si od niekoho originál a nainštaluj ja ho mám doma,no bývaš ďaleko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
to takto skusit google? fakt len dement a neinteligentny clovek moze take nieco napisat: "chcem tu pekne krasne podrobne body co mam robyt"...
@admin delete
Ale ak máš doma originál inštalačky, tak ťa úprimne ľutujem S kamošom sme to inštalovali tri dni A potom aj tak doniesol skopírovanú verziu od jedného kamaráta
@norry Off server myslíš čo teraz? Oficiálne?
Tak skús od niekoho z internetu. Máš rýchly internet? Tak nech ti to pošle
- bud si jednoducho stiahni downloader
- najdi si torrent na wotlk iso (ziadne wow 1.0 -> tbc -> wotlk instalacie, cista wotlk instalacia)
1. klikneš na tlačítko štart
2. klikneš na vypnúť počítač
3. vypneš počítač
4. a pôjdeš von
OK ? snáď som ti pomohol , keby ti niečo nešlo tak ma kontaktuj cez TS-ky.
napis TS