ako to dam najavo?netusim ale tak popozeram si ho od hlavy po päty hlavne zadok ale to iba posledne dva tyzdne a ak no ja nefim len tak z heftu mu napisem a ptoom bud je to namysleny cvok stred sveta alebo to ja dodrbem ale povacsine povem jezisiii ty si zlaty a ja ta spapam :d len keby cel dakto aj mna spapat
..ako prvý signál použijem oči..pohľady až do duše, nežný úsmev..keď sa chytí, i nejaké to milé slovko..a keď už si myslím, že je čas, alebo to už proste nevydržím, poviem mu to..ak to ovšem, neurobí prvý
No proste ho balíím ale lena k cítim, že aj u neho dačo zachémiovalo a proste pozerám mu do očí, keď nadviažeme očný kontakt začnem sa hrať s jazykom, usmejem sa alebo s vlasmi azčnemd čo robiť, porpípade žmurknem naňho,. alebo sa naňho pozerám a nenápadne saho (kamošsky) dotýkam, proste takéé no... a napsoledy mi to celkom vyšloo Sme spolu 6 mesiacov no alebo sa inak ešte snažím aby sme boli spolu sami a taak viete nech má gráády
Príde zlodej do domu, zbadá ho papagáj a hovorí: Feri ťa vidí. Zlodej zoberie deku a zakryje klietku a papagáj hovorí: Feri ťa vidí. Zlodeja to naserie a chce ho vyhodiť a papagáj hovorí: Feri nie je papagáj, Feri je pitbul.
ja som si v poslednom case overila pohlady a take srandy...je to prdel...najskor flirtovat a keby sa mi ten chalan velmi pacil,nie je problem zistit nick,FB alebo cokolvek....aj ked, obcas mam 100chuti len prist a povedat ze mam niekoho rada....(to len ak sa dlhsie pozaname)ale na to sa hanbim estee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
omg tiež si so skúsila?
ja to davam najavo vzdy ked je vhodna prilezitost ... ale nemalo by sa to prehanat vsetkeho co je vela skodi
jj ja tiež