zalezi od miesta. je rozdiel ist 40km medzi hornymi mysincami a dolnymi mysincami kde 5x prestupujes a autobus ma zastavku v kazdej prdeli a ine je ist 40km po dialnici. ale samo osebe to neni az tak strasne vela aj ked by som to urcite dochadzat nechcela
niektorí moji spolužiaci v pohode toľko dochádzali... ale ak by to malo byť do nejakej zapadnutej dediny, kam sa autobus dostane trikrát do dňa, to by už mohol byť problém...
no ja budem nabudúci školský rok asi tak dochádzať, keď mi nedajú intrák... :S
ale to musíš súdiť sama či sa ti oplatí na takú školu chodiť aj napriek dochádzaniu takému.... mne sa to oplatí...ale to treba brať tak..neni taká škola aj v bližšom okolí s takým zameraním?
sesternica dochádza z Námestova do Kremnice - skoro 120 km a žije... a pritom je to z jednej diery do druhej a priamy bus ani vlak nechodí 40 km určite nie je veľa pokiaľ ti fakt nechodí nejaký sprostý spoj... ale myslím si že na 40 km chodia priame spoje dosť často (prípadne aj prestupy, ale také schopné)... a osobný názor - viac ako 60 km je už veľa - na strednej škole, na výške je to iné...
Ja by som otázku formuloval inak. Stojí mi tá dotyčná škola za to aby som do nej dochádzala aj 40 a viac km???? Tu vôbec nejde o to ako ďaleko máš školu ale tu ide o to či chceš tú školu študovať a vyštudovať alebo len hľadíš na všetko okolo toho a škola je až na poslednom mieste ak je to tak, tak potom sa drž rady čísla @20 od @torpedo08. Mimochodom ak máš veľmi ďaleko existujú internáty aby si nemusela stále dochádzať. Ja študujem v Bratislave a bývam na Východe slovenska neďaleko Humenného čiže mám asi 580km vlakom a keby som si mal vyberať školu podľa diaľky tak asi by som bol niekde v Prešove či Košiciach.
@cattivello sa ti ani nečudujem bratku to skôr by si sa dostal s nejakej dediny do malého mesta ako s Petržalky do Starého mesta v Blave alebo naopak. Poznám kolegov s Petržalky tí ešte na čas na fakultu nevstúpili
@pa3cek ja nastastie chodim opacnym smerom ako sa hybe lud, lebo petrzalka je sidlisko a tych firiem je tam menej, ludia chodia z petrzalky do mesta, takze ja zapchu nechytim nikdy, ale v protismere je to uz o 7:4O fakt o drzku co vidim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale to musíš súdiť sama či sa ti oplatí na takú školu chodiť aj napriek dochádzaniu takému.... mne sa to oplatí...ale to treba brať tak..neni taká škola aj v bližšom okolí s takým zameraním?
@cattivello sa ti ani nečudujem bratku to skôr by si sa dostal s nejakej dediny do malého mesta ako s Petržalky do Starého mesta v Blave alebo naopak. Poznám kolegov s Petržalky tí ešte na čas na fakultu nevstúpili