asi 5 mesiacov sme si písali s tým, že sa mi počase priznal, že ku men cíti niečo viac, potom sme išli von (súčasnosť) a teraz si píšeme a chodíme von (sme vo fáze "riešenia" )
@h8u a čo ej na tom? vieš, koľko vzťahov vzniká po nete? Aj môj súčastný vznikol a ako je nám dobre...nikde nieje toľko možností spoznať sa s človekom, s ktorým si sadnete, ako na nete
@h8u asi som to zle napísala... my sme sa spoznali v škole, potom sme si písali a stretávali sa v škole cez prestávky a tak, von sme išli až potom ked sme si tích pár mesiacov písali
tak s jedným kamošom si píšem už vyše 7 rokov..a stretli sme oficiálne raz..na jednom festivale..a pred 2 týždňami tak náhodne..keďže študujeme v rovnakom meste..tak som ho zazrela na ulici..a sme sa pozdravili
Naozaj je lepšie ked sa ludia spoznajú po nete, pretože človek skôr spozná toho druhého zvnútra a nie podla toho ako vyzerá...a komu nezáleží na výzore tak pre tých je to najlepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
dovol mi zasmiať sa..
ha ha ha!!!
ona napísala, že týpek k nej vraj niečo cítil, keď sa ešte nepoznali osobne xD
ako okej, možeš sa tešiť že ten človek príde na net etc etc, može ťa s ním nehorázne baviť písať..
ale hento? xD mať reálne rád dokonca viac ako rád niekoho, koho som nikdy nevidela? fakt sorry, ale..