ja viem ignorácia a zasmej sa natom aj nasilu, ale čím presvedčivejšie tým lepšie, s klidnosťou flegmatika, lebo ten vykolají každého
a jeho urážku použi proti nemu alebo na zvýraznenie svojich predností
napr. spolužiak sa mi smial že mám dlhý nos.
odpovedal som mu že: podla nosa spoznáš kosa
a bolo vybavené
napíš mi aké urážky počúvaš a podľa tohosa dá vymyslieť dobrá obrana. Ale Najdvôležiťejšie je sa tváriť že ho ignoruješ alebo si stho spravíš srandu (vieš aké to je trápne pre neho? )
nechápem. ak je "urážka" racionálna, je to konštruktívna kritika, z takej sa poučím. ak je iracionálna, je to pre mna len nezmyselný zhluk zvukov, je zbytočné naň míňať cennú energiu
Mne keď kedysi robili zle, snažila som sa tváriť, že to chápem skôr ako zábavu, teda v podstate ignorovať, ale nie tak celkom...neviem to asi lepšie opísať.
A úplne najhoršie bolo na niečo povedať že prestaň, nechaj ma, nerob atď... To si pamätám doteraz. Zakázané slová!
Dokonca ja som to doviedla do takej dokonalosti, že keď sme na NOS-ke robili testy osobnosti, tak mi spolužiak dookola vravel, že mne stopro vyjde flegmatik, pričom ja mám od flegmatika riadne ďaleko Ale skúste sa nad tým zamyslieť, určite sú flegmatici vo všeobecnosti menej šikanovaní.
@crashhp Hm, myslím, že také 15 ročné pubertálne detská, by sa na tom začali rehotať: Ja som jej povedal že je *** a ona súhlasila hahaha a ešte by pritvrdili.
ja zvyknem : "aha" alebo "Ok " alebo "Super, cool, Chceš byť cool? trapas a podobne.. čím kratšie, tým väčší úspech to má aspoň u mňa..
inak mi príde dosť trápne, keď ma niekto chce odjebať takou "múdrou vetou" ako "tvoja mama", "si myslíš, že si vtipná?" alebo keď ma niekto chce odjebať tým primitívnym žmurkajúcim smajlom alebo pusou
myslím že ignorácia je najúčinnejšia,prípadne sa pousmiať.ale ak sa pýtaš na nejaké vety, ja používam : tvoja manka, sám/sama si, máš v gaťách a to je asi všetko ale to väčšinou len ako doťahovanie, asi najviac ma ale zloží keď mi niekto chladne odpovie: trápne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
vetou: "Skoro ako ty"
Inak dosť vytáča ľudí už spomínaná ignorácia alebo také suché odpovede typu "aha, OK"
a jeho urážku použi proti nemu alebo na zvýraznenie svojich predností
napr. spolužiak sa mi smial že mám dlhý nos.
odpovedal som mu že: podla nosa spoznáš kosa
a bolo vybavené
napíš mi aké urážky počúvaš a podľa tohosa dá vymyslieť dobrá obrana. Ale Najdvôležiťejšie je sa tváriť že ho ignoruješ alebo si stho spravíš srandu (vieš aké to je trápne pre neho? )
alebo toto
alebo to čo hovorí @magick55
"Mám sa teraz posrať akože?"
alebo niekedy som radšej ticho
Čo sa týka mňa, ja som proste dobrák a neznášam, keď mám niekoho uraziť, tak väčšinou poviem: "Upokoj/te sa." a končím.
A úplne najhoršie bolo na niečo povedať že prestaň, nechaj ma, nerob atď... To si pamätám doteraz. Zakázané slová!
@39 @40 To mi príde ako nezmysel. Ale ak fungovalo gratulujem.
"Drz picu"
"Po tvojom otcovi"
"Bolo to trapne"
najlepsie pouzit sarkazmus/ironiu, ktoru pochopi az o 2-5 minut
za @11 dakujem
Tak ja som to myslela podobne
s chuti sa zasmiať na ubožiakovi čo sa snaží ma ponížiť to je klasika... a keď hovorím schuti sa zasmiať tak myslím
poriadne ho/ju vysmej a čím viac bude pičovať tým zábavnejšie to pre teba bude...
ina @rollo111 tri makkaky a ja sa smejm jak kooon
alebo príď riadne blízko pozri sa dotyčnému do očí a povedz:
A ty si myslíš, že mňa zaujíma názor niekoho ako si ty?
Alebo. Z facky si ešte negrcal?
alebo uvidíme ci budes taky vtipný ked si zuby od strku nerozoznas
inak mi príde dosť trápne, keď ma niekto chce odjebať takou "múdrou vetou" ako "tvoja mama", "si myslíš, že si vtipná?" alebo keď ma niekto chce odjebať tým primitívnym žmurkajúcim smajlom alebo pusou
"noo este aj krivy nos mam."
Chcela by som ťa uraziť ale vidim že Boh to spravil za mňa