Zdravým cvičím 3 mesiace ,6x do tíždňa a podarilo sa mi schudnúť 10 kg svojej váhy mal som 83 kg a teraz mam 73 kg výšku mam 175 cm a chcel bi som si spevniť a vyrisovať brucho ale nwm či robím správne každý deň robim tak že mám normálny tréningový plán a
@rebel98
Na spevnenie brucha nepotrebuješ žiadne zvlaštne cviky ale brucho ale tehličky ti nebude vidieť pre vrstvu tuku na bruchu a možeš robiť brušaky 24 hodin denne aj
znova LOL
Bud sa zacni poriadne dietne stravovat, alebo menej dietne a rob viac kardia. Tvoj trening bude urcite hlupost. Normalne si chod pozriet na nejake forum nato zamerane, pripadne hromada ludi ma svoj treningovy log a ked vidis niekoho s dobrymi vysledkami, tak sa inspiruj z toho.
tunajsich expertov nepocuvaj a brusaky nerob, to je ten najzbytocnejsi cvik ever, ktory ti nic okrem bolesti chrbta neda
najlepsie bude pogooglit na nete
Na vyrysovanie brucha nemusíš robiť len brušáky, posiluješ ho aj pri rôznych komplexných cvikoch ako sú napríklad drepy. Môžeš denne urobiť aj 1000 brušákov a nebude ti vidno sixpack pokiaľ na ňom budeš mať tuk. Cvič brucho len párkrát do týždňa a hlavne uprav jedálniček. Čo sa týka cvikov na brucho tak odporúčam rôzne variácie plankov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
citaj druhy koment mas tam vysvetleny cely koncept chudnutia
Spevniš ho brrušakmi ale aby vysledok bol aj vidieť tak to chce upraviť stravu
Na spevnenie brucha nepotrebuješ žiadne zvlaštne cviky ale brucho ale tehličky ti nebude vidieť pre vrstvu tuku na bruchu a možeš robiť brušaky 24 hodin denne aj
Je to viac o strave ako cvičeni
skús si pozrieť túto stránku a nájdi si tam cvičebný plán na brucho:
» www.madbarz.com/all-routines...
Bud sa zacni poriadne dietne stravovat, alebo menej dietne a rob viac kardia. Tvoj trening bude urcite hlupost. Normalne si chod pozriet na nejake forum nato zamerane, pripadne hromada ludi ma svoj treningovy log a ked vidis niekoho s dobrymi vysledkami, tak sa inspiruj z toho.
najlepsie bude pogooglit na nete