Mne zase priateľov tatko občas hovorí kočka Škaredo mi nehovoria...koniec-koncov, od môjho mena je to aj ťažké
@madnesshouse no, priateľova mama bola milá, keď jej povedal, že spolu budeme bývať...že "no, veď robte ako myslíte....uvidíme, po akom čase sa vrátiš späť, či po mesiaci, či po dvoch...."
škaredo mi nepovedali - veď nemajú dôvod, v ich očiach som prototyp dokonalej priateľky a najkrajšie? ja neviem, Katuška, Katka, Kačena mi hovorí priateľov otec
Táňa / Tánička... na iné si nespomínam aj keď som si istá, že ujo ma isto niekedy nazval veľmi divnými pomenovaniami (milými) napadá ma teraz len "slečna" :/
V istom období svojho života som chodil s dievčaťom aj k ním domov. zo začiatku to bolo celkom fajn. Potom ma rodičia dievčaťa začali vola "náš zaťko". To ma vystrašilo natoľko, že som sa s ňou rozišiel
bývalého rodičia (presnejšie jeho mama).. našťastie neviem.. moc ma nemuseli.. vymýšlali si o mne voloviny a ohovárali ma pred dotyčným.. necítila som sa tam dobre..
Najkrajšie "Majka" a najškaredšie "šťanda"... to bolo ešte na začiatku nášho krehkého vzťahu, a skoro sme sa za to škaredo pohádali, ale našťastie to bolo telefónom tretej osobe, takže som to predýchala a vzala to tak, že isté veci treba predýchať s rezervou
najkrajsie asi Jasminka a najskaredsie (co som pocula) tak Jasmina... ale raz som spravila dostatocne velku blbost na to, aby pouzili ovela hanlivejsie vyrazy
a ako mozete byt taky naivny a mysliet si ze ked mate teraz 18,19 alebo aj menej rokov ze budu vasi svkrovci to je cista naivita zajtra sa povadite a je po laske
@fleur1301 mne vobec nejde o to ze mam 20 alebo 40 a ani si nemyslim ze co mam partnerku ze spolu budeme do konca zivota a ze jej rodicia budu moji svokrovci len triezvo rozmyslam a neni som naivny
@gore dnes som našla túto diskusiu....len by som ti rada napísala, že ten priateľ, s ktorým som bola vtedy, keď som písala túto diskusiu, je dnes môj manžel A budúci svokrovci SÚ svokrovci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
..kvak..
@mkamka jeeeeej To je pekné
@madnesshouse akí romantickí rodičia
@madnesshouse no, priateľova mama bola milá, keď jej povedal, že spolu budeme bývať...že "no, veď robte ako myslíte....uvidíme, po akom čase sa vrátiš späť, či po mesiaci, či po dvoch...."
najkrajsie: zat alebo Jarko
Mne sa stalo len to, že sme si robili srandu a ja som sa chytila za brucho že Áá, aká som tučná!
A prišla jeho mamina a povedala: To je v poriadku XY sa vždy páčili tučnejšie dievčatá
Keby si to hovoril 14 ročným, nepoviem
Ja poznám X párov, ktoré sa dali dokopy zamlada a naozaj spolu sú, žijú, zobrali sa, alebo staršie páry, ktoré sú spolu 20,30,50 rokov...
Ako môžeš vedieť, že zrovna ten, koho zdrbeš, že je naivný taký vzťah nemá a nevyjde mu to? To nevie nikto - ani oni sami.
Nie všetci máme také šťastie...
Pochop, bol som mladý a nechcel som sa ženiť.