Zdravím vás, mam problém že chcem si kúpiť do hry Call of Duty : World At War Map Pack ale problém je v tom že som ešte odtial nikdy nič nekupoval, a neviem ako nato. Ako a cez čo to zaplatím, kedy sa mi to stiahne a také podrobnosti. Kde to mám isť zapla
Ak si zadal pri vytvarani PSN uctu region Slovensko tak mas smolu a nekupis si nic, aj keby si peniaze na obrazovku hadzal, lebo slovensko nema PSN podporu. Ale bratia cesi uz maju, takze sa da tak ze si zadas cesky region ked si vytvoris novy PSN ucet, co ale znamena ze si musis vytvorit uplne novy profil v PS3 a tam sa prihlasit pod novym uctom. Tento profil ti bude sluzit v podstate iba na to aby si mohol pouzivat PSN a kupit hry, nadalej mozes pouzivat tvoj primarny profil kde mas savy a trofeje. Ale ja by som ti doporucoval vykaslat sa aj na cechov a zalozit si rovno UK ucet, ktory je vyhodnejsi ako cenovo tak aj moznostami platieb. CZ sa da dobit "penazenka" iba kreditkou alebo kuponmi, UK sa da este ktomu platit aj Paypalom ktory pouzivam radsej ako kreditku.
Zaplatis cez link vyssie dopredu, lebo si musis najprv kupit kredit. (pokial nemas bankovy ucet alebo neake prachy na pay-pale tak mas celkom smolu a musis ukecat niekoho kto ma aby ti to cvaknul) Za ten kredit si bud cez hru (ak ma hra v sebe nieco ako downloads alebo DLC) alebo pohladat na playstation store tvoje DLC kde si ho kupis a odrazu aj stiahnes. Ak je to vacsi subor tak sa da nechat stahovat v pozadi ked hras a potom ti to napise ze sa to stiahlo. v XMB menu by si mal mat novu ikonku s instalacnym suborom toho daneho DLC a ked to nainstalujes tak by si to uz mal mat v hre (mozno bude potreba dat neaky refresh alebo neako aplikovat DLC aj v hre) Zatial co som mal DLCcka tak pokazdym to bolo inac ale nic nad cim by som stravil viac ako 5 minut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action...
tuto sa prihlasis a tam sa da aj dobit kredit.
K tvojej povodnej otazke teda postupne.
Zaplatis cez link vyssie dopredu, lebo si musis najprv kupit kredit. (pokial nemas bankovy ucet alebo neake prachy na pay-pale tak mas celkom smolu a musis ukecat niekoho kto ma aby ti to cvaknul) Za ten kredit si bud cez hru (ak ma hra v sebe nieco ako downloads alebo DLC) alebo pohladat na playstation store tvoje DLC kde si ho kupis a odrazu aj stiahnes. Ak je to vacsi subor tak sa da nechat stahovat v pozadi ked hras a potom ti to napise ze sa to stiahlo. v XMB menu by si mal mat novu ikonku s instalacnym suborom toho daneho DLC a ked to nainstalujes tak by si to uz mal mat v hre (mozno bude potreba dat neaky refresh alebo neako aplikovat DLC aj v hre) Zatial co som mal DLCcka tak pokazdym to bolo inac ale nic nad cim by som stravil viac ako 5 minut.
tu mas (snad) funkcny odkaz
» goo.gl/IzGGL...