potrebujem si vytvoriť zvukové CD tak, aby sa mi dalo prehrať na hocijakom prehrávači...pesničky mám vo formáte .wma, ale ked si dám vytvoriť zvukové CD, tak mi ich nechce zobrať... ako to môžem urobiť? skúšala som viacero programov, ale nechce to ísť
skúšala si Nero? A máš na mysli zvukové CD v akom formáte? Klasické CD - teda cca 80 minút (formát cda)? Stačí vložiť CD do mechaniky, zapnúť NERO, potom zvoliť MUSIC -- AUDIO CD a program si sám skonvertuje fomráty wma, mpr a pod. na formát cda...
a nechceš si tie pesničky najprv konvertovať do iného formátu? ja mám napr. FormatFactory 2.20...šikovný je celkom, pracuje s množstvom formátov...voľne stiahnuteľný...
@missewo - aha ... tak tuším práve .wma Nero nezvláda takže nič nekonvertuj, resp. späť na mp3 a potom ten postup, ktorý som opísal - AUDIO CD, konverzia na cda prebehne automaticky...
@12 / @missewo - yo, automaticky... keď označíš najkú mp3 pre vloženie do adresára na napaľovanie, na chíľu sa ti objaví (automaticky) okno analýzy a skladba sa uloží do adresára - pri tvorbe CDA nejde o veľkosť v MB ale o dĺžku, takže dole ten "teplomer" ti bude zobrazovať veľkosť vloženého CD na cca 80 minút... Len ešte stále neviem, či chceš vlastne vytvoriť klasické CD - také, aké kúpiš napr. v obchode...
Pesničky do formátu .wav a cez Nero alebo Easy CD-DA Extractor... Cez ten ti ide všetko... Prekonvertuješ, alebo stiahneš z CD, alebo aj napáliš... A máš...
@grapfruit - .wma ti prehrá všetko?? to myslíš ako každý player v PC alebo stolný DVD-player.... Pochopuil som to tak, že missewo chce prhrávať CD v DVD playeri a tie nie všetky prehrávajú formát .wma. V každom prípade mp3 netreba na nič konvertovať, stačí postup AUDIO CD a hotovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Nemusíš dakovať
@grapfruit a keď už mám stiahnuté Nero? nemusím ho zas, že?
@salora vyskúšam
@grapfruit Načo do mp3? Keď z toho chce Audio CD, tak nech to rovno prekonvertuje do wav.
@grapfruit - ale reč je o .wma a nie o .wav
@15 / @salora chcem také CD, aby mi to prehralo v každom prehrávači
...inak, už to mám
Pri vytváraní audio CD ti Nero automaticky prevedia mp3 do wav. Tak, ako hovorí Salora.