ja s tým mám takú skúsenosť, že potkany sú demoličné komando, ktoré všetko zlikviduje, takže na tvojom mieste by som všetky zničitelné veci bleskurýchle odpratala z ich dosahu
moje sa celkom báli behať voľne po zemi, väčšinou išli iba za posteľ a tam žiadny kábel nebol. Inak som ich vypúšťal napríklad na posteli alebo v obývačke som ich nechal behať po trase stôl-skrinky-gauč a sedačky, ktorá bola dosť vysoko nad zemou na to, aby sa im nechcelo skákať dole
Potkany chovam uz dlho, pustam ich.Je to tak ze ked su v klietke tak zozeru vsetko naokolo,dokonca si to packami pritiahnu.Ale ked su vonku neodvazia sa, lebo mozu behat,nuchat,su zvedavi a tak nemaju cas sa venovat nejakemu tomu kablu.Ale urcite by som dala prec veci ako su sviecky,kvety a tak len s toho dovodu zeby im to mohlo ublizit.DOKONCA mi obcas najdu aj nieco som dlllho hladala Teraz smutna sprava pre teba .... toto sa neda naucit.
@18miki18 ale podľa mňa by ho to odnaučilo... Nie plných 230, ale keby má slečna v rodine elektrikára a majú trafo napr. na 12V, a dajú im zopár takých káblov pri klietku tak by si zapamätali že to nemajú kúsať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja s tým mám takú skúsenosť, že potkany sú demoličné komando, ktoré všetko zlikviduje, takže na tvojom mieste by som všetky zničitelné veci bleskurýchle odpratala z ich dosahu
skúsim ich teda vypustiť a sledovať. snaď sa nič nestane
Ja mam zas doma WIFI kocura... furt mi ozazlava anteny na routeri.