AHojte....mám taký problém, ktorý ma už ťaží vyše týždňa...kamarátka sa mi priznala, že keď bola na gynekológii doktor jej nahmatal hrčku v prsníku a budu jej ju musieť vyoperovať aby zistili, či to bol zhubný, alebo nezhubný nádor. Ona sa to všemožne sna
viem ze by si chcela pomoct...ale radsej sa do toho nestaraj..pokial to nieje zhubne...tak to je zatial ok ... to ze pojde na operaciu...no neviem ako to chce utajit pred rodicmi...ale v ziadnom pripade o tom nevrav jej rodicom...musi si to sama vyriesit... stratila by v tebe uplne doveru keby to vykecas ...
Ja mam dve hrcky v oblasti hrude, ale k doktorovi s tym ist ma este nenapadlo .
Dobre, koniec hluposti. Napad?
Ja by som chvilu pockala. Ked to nechce povedat rodicom, tak sa neda nic robit, ale skor, ci neskor s tym aj tak bude musiet ist von - to jej mozes rovno povedat. Proste by som to nehovorila jej rodicom, ale by som sa ju snazila presvedcit, ze to ma spravit sama. Netusim, ako by asi chcela utajit taku operaciu.. Teda ak predpokladame, ze sa uskutocni.
Ak ste naozaj najlepšie kamarátky tak si to nechaj pre seba a nebuď zmätená.Tak ako napísala @flussica bude to musieť povedať rodičom a časom aj sama príde nato,že to bude to najlepšie,pretože rodičia ju určite podržia a jej spadne kameň zo srdca.
Ak to bude zhubné a stále im to nebude chciet povedať tak potom sa ju snaž presvedčiť,aby to povedalal rodičom.No myslím si,že taká hlúpa nebude,aby im too nepovedala.
@cathiejess ďakujem vám všetkým veľmi pekne, ľudia.. asi na ňu začnem trochu tlačiť, aby sa zamyslela nad tým, čo je pre ňu najlepšie.. ešte raz ďakujem..
@flussica asi ťa vezmem za slovo a nebudem si zvykať.. podľa toho čo som si všimla, asi úchylov táto témy vystrašila, alebo čo.. alebo možno pochopili, že so zdravím sa nežartuje
@16 Hej, hadam to druhe . Hoci ja som si zazartovala a ani ako polovicneho uchyla ma tema neodradila. Ono vsetko treba brat s humorom, ale nie preto, ze by clovek nebol schopny poradit. Preto, aby sa to trochu odlahcilo - samozrejme, rada by v teme Poziadanie o radu padnut nakoniec mala.
@fragile : ja ju úplne chápem..asi by som sama tiež nepobežala hneď sa rodičmi, že "hm, čawte. ako sa máte? a mimochodom mám možno nádor, ale nepanikárte..." no bolo by to blbé, ale niekomu to musí povedať, či chce alebo nie...mohlo by sa jej to potom vypomstiť... a dúfam, že jej nervy nerobím, lebo to by som fakt nerada...
no dzifka mas smolu lebo si to uz vykecala a ja jej to poviem ale nie sprav co je spravne a nenechaj sa ovplivnit nami v takychto veciach nenajdes radu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
..Linda
Dobre, koniec hluposti. Napad?
Ja by som chvilu pockala. Ked to nechce povedat rodicom, tak sa neda nic robit, ale skor, ci neskor s tym aj tak bude musiet ist von - to jej mozes rovno povedat. Proste by som to nehovorila jej rodicom, ale by som sa ju snazila presvedcit, ze to ma spravit sama. Netusim, ako by asi chcela utajit taku operaciu.. Teda ak predpokladame, ze sa uskutocni.
Drzim past, snad to nebude ta horsia varianta.
vyvedenazrovnovahy: videla som lekársku správu, takže s tým, že che byť zaujímavá bohužiaľ nepochodím...
to je vážna vec
Ak ste naozaj najlepšie kamarátky tak si to nechaj pre seba a nebuď zmätená.Tak ako napísala @flussica bude to musieť povedať rodičom a časom aj sama príde nato,že to bude to najlepšie,pretože rodičia ju určite podržia a jej spadne kameň zo srdca.
Ak to bude zhubné a stále im to nebude chciet povedať tak potom sa ju snaž presvedčiť,aby to povedalal rodičom.No myslím si,že taká hlúpa nebude,aby im too nepovedala.
Držím jej palce.
@11 Takze asi nemas zac, ale nezvykaj si moc .
myslím, že jej pomôžu a nemusí sa s tým stresovať sama, viem, o čom hovorím..
a určite sa nemusí báť operácie, vo väčšine prípadov to musia vybrať, aj ked je to nezhubné, aby to náhodou nespôsobilo iné zdravotné problémy..
nech sa nebojí
..kvak..