Toto mi pripomenulo moju bývalú spolužiačku, ako si pripadala ako hardcore hacker, keď jej brat ukázal nejaký program, na ktorom sa zisťujú heslá na facebook...
@cupcake007 videl som uz vselico mozne co sa tyka FB takze mozno take nieco niekedy mala...no vzdy ked som sa po nieco take dostal uz to bolo nefunkcne...
jedine co mi islo spolahlivo bola uprava FB ktora mi hlasila kto si ma z friendov zmazal..
@kajolina tak to sa musíš pýtať jeho Ale on je Ajťák len viem, že mi poslal nejaký mail, cez ktorý som sa (ja glupa) prihlasila na FB a jemu to ukazalo moje heslo
@kajolina ak chces vediet kto si ta zmaze z priatelov na fb a podobne veci staci nainstalovat tento skript z tejto stranky » www.unfriendfinder.com/download.... Upozornujem ze neni to ziadny virus funguje to 100 % nemusis sa bat..funguje to len na vacsine prehliadacov okrem exploreru.
neviem ako niekomu zistis heslo na FB ale viem, ako sa budes moct lognut za danu osobu, staci ti lan siet s pocitacom a wifi routrom, rootnuty android a na pocitaci v browseri zakazany protokol https ak sa to vobec da
@verlorenentraum poslal ti link na fake kópiu prihlasovacej stranky? To sa ale nedostal do "vnútra" facebook.com zial alebo nastastie facebook.com je nehacknutelny, tam sa tocia miliardy a maju najmodernejsiu ochranu...
keylogger do jeho počítača na ,ktorý si pripojená alebo nech sa tá osoba pripojí na FB cez tvoj PC alebo notebook ale musíš mať nejaký ten keylogger ( program, ktorý ti zaznamenáva každé stlačenie či operáciu v počítači )
Ja to viem zistit !!! ale musite mat pristup na pc cez ktore sa prihlasi osoba ktorej heslo chcete ... A nejde o zapamatane heslo alebo neviem co ....kto ma vazny zaujem nech sa ozve ale chcem zato mensiu odmenu lebo kym vam to vysvetlim tak prejde par minut ... Ale upozornujem: ja hesla nezistujem !!!!!! len vam poviem ako nato cez sposob ktory nechapem ze nevie uz kazdy ....a kto neveri a byva blizko pri Presove moze aj osobne dojst - piste na misko008@azet.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
nevieš ako sa volal ten program ?
ako heslo napíš
~secret%universal%password~
to vážne funguje? O_o
jedine co mi islo spolahlivo bola uprava FB ktora mi hlasila kto si ma z friendov zmazal..
a to, že kto si ťa zmazal si kde zohnal?
A myslím, že to bolo toto:
» www.hack-facebook-password.org/...
vo svetle tejto novej perspektívy sa zamysli nad svojou otázkou. myslíš že sa na ňu dá odpovedať? myslíš že vôbec dáva zmysel?
a ako teda ?
Ak si normálny človek, nič také robiť nebudeš.
tajomstvo: to heslo zistil tak, že si mu ho napísala.
"len viem, že mi poslal nejaký mail, cez ktorý som sa (ja glupa) prihlasila na FB"
presne tu si mu ho napísala.