Nikdy som si nemyslela, že takéto fórum tu bude práve odo mňa, ale začnime.
Ako napísať niekomu smsku, že ho lúbim? Osobne na to hladám odvahu už skoro rok, prečo sms to neriešte. Je tu vysoká pravdepodobnosť, že je to vzájomné. Vlastne, tá p
hlavne by som urcite nechcel, aby to bolo nieco, co bolo poradene niekym inym...nech uz napises akukolvek somarinu, vzdy lepsie, ako nieco, co nie je tvoje vlastne...
ked vravis, ze je to takmer isto vzajomne, tak nemusis vymyslat nejake mimoriadne vyznania....proste ak ta lubi, tak bude cely stastny, ze si mu to povedala, nech je to akokolvek...ale ked uz mam poradit nieco, tak len suche "lubim ta" je sice dobre, ale mohla by si k tomu este daco...proste opisat nejak strucne (a nie tak, aby to obsiahlo vsetky aspekty toho, co to pre teba znamena - to by sa asi ani nedalo a hlavne nie v jednej smske , co to vlastne v praxi znamena...neviem, ci je zrozumitelne, co myslim...
dam priklad, dost hlupy na to, aby som ti nim nemohol vyfuknut nieco, co by si mu mozno sama od seba napisala, ale aby sa dalo lepsie pochopit:
"lubim ta, si mojim najoblubenejsim hnisavicom a keby to bolo mozne, tak by som najradsej stale pozeral votrelec 4 len s tebou "
....Keby mi tá sms prišla prv, než by si mi to dala na javo/povedala, tak by som sa chytil za hlavu a mierne sa zlakol. A áno,....trochu by si "klesla"....
Rozhodne to neni dobrý spôsob na prvé vyjadrenie sa (a ani mail, ani chat ani telefon ani holub)
@walrus ano, "kde" sa pouziva o mieste v statickom vyzname, ked tam nieco je - "kde si?" "kde najdem XY?", "kam" sa pouziva pri pohybe - "kam ides?", "kam si dal bla bla", "kam sa podelo..."
@rheia nemas za co, ale aj tak, ako ini vravia, osobne by to bolo najlepsie
jedna moja kamoška chcela napísať chlapcovi takú SMS : " Odosielateľ tejto SMS správy je zaľúbeny do prijímateľa tejto SMS správvy. Ak aj prijímateľ cíti to isté k odosieľatelovi nech prezvoní."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
tak skús jednoducho...ľúbim ťa....hm ??
ked vravis, ze je to takmer isto vzajomne, tak nemusis vymyslat nejake mimoriadne vyznania....proste ak ta lubi, tak bude cely stastny, ze si mu to povedala, nech je to akokolvek...ale ked uz mam poradit nieco, tak len suche "lubim ta" je sice dobre, ale mohla by si k tomu este daco...proste opisat nejak strucne (a nie tak, aby to obsiahlo vsetky aspekty toho, co to pre teba znamena - to by sa asi ani nedalo a hlavne nie v jednej smske , co to vlastne v praxi znamena...neviem, ci je zrozumitelne, co myslim...
dam priklad, dost hlupy na to, aby som ti nim nemohol vyfuknut nieco, co by si mu mozno sama od seba napisala, ale aby sa dalo lepsie pochopit:
"lubim ta, si mojim najoblubenejsim hnisavicom a keby to bolo mozne, tak by som najradsej stale pozeral votrelec 4 len s tebou "
....Keby mi tá sms prišla prv, než by si mi to dala na javo/povedala, tak by som sa chytil za hlavu a mierne sa zlakol. A áno,....trochu by si "klesla"....
Rozhodne to neni dobrý spôsob na prvé vyjadrenie sa (a ani mail, ani chat ani telefon ani holub)
@rheia nemas za co, ale aj tak, ako ini vravia, osobne by to bolo najlepsie
napíš stručne a jednoducho: nechcem narušiť náš doterajší vzťah, ale ja cítim k tebe niečo viac
a podľa reakcie budeš vedieť či spraviť krok vpred, alebo cúvnuť späť
vtipné