ja už chodím domov, keď vychádza slnko a idem spať , vidia na mne, že som maximálne psychicke na dne, tak do mňa nedžubú ... 18tka má aspoň 1 výhodu ...
tak ako ma kamoš naučil... keď odchádzam povedať: že čau ...aj keď tomu nechápem ...ale né! napríklad teraz cez prádzniny som mala byť doma o 9 prišla som domov o 21:10 už som mala domáce, ale keď som nepovedala že o koľkej budem doma, tak som prišla o jednej a nemala z toho nič aale to asi preto lebo už každý spal
tak ako uz niektory pisali...proste im to len oznamim a ked aj proti tomu nieco maju tak im len poviem ze mam 18 a penaze od nich nechcem...potom vacsinou stichnu
to bolo tak s jednou oslavou v obci... "Mirka kedy sa chceš vrátiť domov? o druhej tretej?" (to bolo myslené ironicky) "Ne, čo sí ja budem o deiatej doma." vypla som si mobil a vrátila som sa domov o druhej...pohodá
asi od 17tich to fungovalo na princípe že som oblečený prišiel k dverám a povedal čaute idem von, neviem kedy prídem. A v pohode, ak som sa náhodou nevrátil do 12tej dalšieho dna tak mi matka zavolala či sa mi dačo nestalo
U mna to funguje už od nepamäti že akonáhle po mna nikto príde alebo zavolá, oblečiem sa, od dverí zakričím rodičom že idem vonka a zakričí späť že nech ešte dneska prídem domov a ak náhodou nie nech sa ozvem či žijem, nikdy som nejak nepotrebovala rodičov presviedčať aby som bola dlho vonka..
Opytaju sa ma kedy pridem vzdy poviem, ze o desiatej a s tym sa uz zmierili no neznasaju meskanie ....A ked ich chcem prehovorit co mi minule dovolili byt do jedenastej tak som povedala, ze kde som a s kym a potom mi povolili
Zakaždým len zakričím že idem von a to sa ani nepýtajú kedy prídem a ked idem náhodou tak že prídem až na další deň tak im poviem že nemusia pre mňa chodiť ja si odvoz nejak nájdem
Spôsobom, že na odchode poviem: "Idem von s tým a tým, budem zhruba tu a tam!" Na otázku "Dokedy?" zásadne odpovedám "Neviem - keby dačo, mám telefón" a je to obojstranná spokojnosť 8).
na strednej skôr mama prehovárala mňa, aby som bola vonku dlhšie
Teraz som na internáte už vyše 3 rokov a idem si kedy chcem a kam chcem. Ale na prvom intráku to bolo tak, že o polnoci sa zatváral, takže odvtedy som nejak naprogramovaná, že okolo tej polnoci zvyknem byť na izbe.
idem von ...teraz?ved je sedem....NA DRUHY DEN...idem von..kam ides? tam a tam...dobre za hodinu a pol nech si doma....o hodinu a pol volamk mame:mozem byt este chvilu?dobre este pol hodinu...o pol hodinu musim domov...ak nie tak mam doma naozaj poriadny problem.....a este ak sa skoro stmieva tak obcas som von ani nie hodinu
Skús rodičom pomáhať, pomôž im ked bude treba,poumývaj riad...Potom sa o tom skús s rodičmi porozprávať, aspoň nech ti dajú šancu..Skús im vysvetliť že si už veľká/ý a zodpovedný/á ,snád to pochopia. A skús hlavne nesklamať ich dôveru a dobre sa učiť! viem aký to je pocit ked všetci môžu ostať do 11 len ty musíš isť domov o 8...:/ držím palce!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
nikdy som to obmedzene nemal zoberem sa kedy chcem pridem kedy chcem doveruju mi
..kvak..
....
,,Až nebudem mať cigy ani prachy."
má tam byť že: a mama zakričí späť
zostanem ako dlho chcem len to má isté následky
Teraz som na internáte už vyše 3 rokov a idem si kedy chcem a kam chcem. Ale na prvom intráku to bolo tak, že o polnoci sa zatváral, takže odvtedy som nejak naprogramovaná, že okolo tej polnoci zvyknem byť na izbe.
ale väčšinou prídem, až na dlhé letné noci
A ci mam noz zo sebou, ak by som sa dostal do problemov...
A to uz ani doma nebyvam...
Ale ked sa dozvie, ze zase lezem nekam po akciach, tak ma vecnu starost