prosím poraďte mi ako ochorit čo najrýchlejšie... bola som dlho chorá a keď som sa dnes vrátila do školy pani učitelka my povedala že sa mam do zajtra naučit nejaký pribeh/básnicku no ja to nezvladnem prosim bud teplota, hrdlo alebo strata hlasu
@Panakoja1 má to byt basnička (min. 10 veršov) @Lenkadka1 naučila by som sa ju ale mame zajtra 7 hodín na každej skoro píšeme písomku a ku tomu mam aj doučovanie a klavír, kde budeme tiež pisat písomku
Nerob to! radšej dostaň päťku ale nechci ochorieť.JA som to robila koncom minuleho roka a zaciatkom tohto aby som nepisala pisomky a tak som si oslabila imunitu ze teraz fukne vietor a ja uz mam anginu a nevies si predstavit ako by som to teraz vratila + stoji ti to kvoli jednej blbej basnicke ?
neviem kde žiješ... ale už moji spolužiaci, a to mám o 5 rokov viac, proste šli k doktorke, vypýtali ospravedlnenku a nemuseli kvôli tomu naozaj ochorieť. viem, že doktor ťa možno nenechá doma dlhšie a tak možno neoddýchneš dlho od školy a tvoje klamstvo vyjde na povrch. ja by som v tvojom prípade sa naučil básničku, nebuď masochistka.
Pamätám si, ako mi vravel otec, ako oni za ich čias, ako sa flákalo a simulovalo.
Stačí, ak zješ trocha mydla, a horúčky máš min. 3dni.
Nerobím si srandu ! Neboj, neotráviš sa.
really? to ešte sú takýto ludia?
1. povedz učke, normálne, že si chýbala a že to nezvládneš, mala by to pochopiť
2. nauč sa básničku, ktorú si sa už raz naučila (neviem v ktorom ročníku si, ale určo si sa už dačo učila na povinný hviezdoslavov kubín abo také dačo) stačí dačo krátke
3. povol uzdu fantázii a vymysli si vlastné rýmy *zaberá to*
Chod sa aspon pokusit naucit sa nieco kratke, uz ked nebudes vediet ju na 100% tak urcite ta nezabije, ale podla mna to das rychlo ak zacnes teraz... Ja niekedy sa divim co vsetko dokazem sa naucit za jeden vecer... Tak nezufaj a do toho!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Choď von do dažďa, obleč sa ako do leta, stúpaj do mlák nech sa ti topánky premočia.
@Lenkadka1 naučila by som sa ju ale mame zajtra 7 hodín na každej skoro píšeme písomku a ku tomu mam aj doučovanie a klavír, kde budeme tiež pisat písomku
Stačí, ak zješ trocha mydla, a horúčky máš min. 3dni.
Nerobím si srandu ! Neboj, neotráviš sa.
Dobrú chuť !
1. povedz učke, normálne, že si chýbala a že to nezvládneš, mala by to pochopiť
2. nauč sa básničku, ktorú si sa už raz naučila (neviem v ktorom ročníku si, ale určo si sa už dačo učila na povinný hviezdoslavov kubín abo také dačo) stačí dačo krátke
3. povol uzdu fantázii a vymysli si vlastné rýmy *zaberá to*