Caute, mohli by ste mi poradit ako mozem odfiltrovat spev z jednej piesne, aby bol z toho len instrumental? Daco som skusala v wmp, ale tam to potom hrozne znelo. Je na to nejaky prog? Alebo este lepsie, nemate niekto Metallica - Fade to black, instrument
spev len tak neodstrániš, kedže tá pesnička je zrejme mp3 alebo wav, t.j jedna zvuková stopa. môžeš sa nejakým filtrom/ekvalizérom pokúsiť stlmiť frekvencie spevu, ale výsledný efekt väčšinou stojí za hovno aj tak, lebo tým eliminuješ konkrétne frekvencie celej pesničky.
lol to sú dvestokrát prepierané osraté gate, SPEV SA NEDÁ ODDELIŤ OD HUDBY POMOCOU ŽIADNEHO PROGRAMU !!!!! POČUJEŠ???? To sa da maximalne zredukovať spev aby znel tichšie ale tým pádom ide do hajzla aj hudba!!!! Viac sa nedá čo k tomu povedať. Inštrumentálku si musíš nájsť na nete ak existuje
tie figy mali vyznam teda.. Maaaam rada figy, aj susene aj cerstve aj borove, vsetky... a asi sa to naozaj neda oddelit, to, co napisal @2 , sa mi zda logicke. Musis si zahrat sama instrumentalku .
Stiahni si tab v guitar pro, to budes mat bez spevu. Alebo to skus najst na jewtube, mozno tam nejaky masta prezentuje svoje instrumentalne stvarnenie toho songu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a figy rád nemám
Jedine najst instrumentalku.
a suhlasim s @3 spev sa neda s pesnicky odstranit...da sa troska zredukovat ale tym padom poseres celu pesnicku...