Ahojte. Mám iPod Nano, tuším 5 generáciu, má to 8 GB. S pesničkami mám zaplnených iba 4 GB, okrem toho tam už nemám nič, žiadne fotky ani videá. Nejdú mi tam pridať už ďalšie pesničky, pretože je ževraj zaplnený niečím ostatným. Pozerala som si, čo tam má
kriste... hry zaberajú pár MB, v iTunes ti ukazuje presne ktorá položka zaberá koľko miesta v zariadení (audio, video, fotky, hry...) a koľko máš voľného miesta... ak ti ukazuje 4 GB voľného miesta v zariadení a aj tak ti už nejde nič pridať, tak potom je chyba asi v zariadení alebo iTunes, s hrami to určite nemá nič spoločné
@mims321 poškrab ho, alebo nejak nenápadne znefunkčni nejaké tlačítko, a zanes do apple shopu nech ti to opravia. vráti sa ti novučičký kus s prázdnou pamäťou
Otvor ho v PC normal ako externy disk a pozri sa ci tam nemas nejake subory nahrane co tam nemaju byt. Tie hry by sa mali dat vymazat v itunes. Tam kde si pridavas hry. Inak mas tam aj zobrazene co ti kolko miesta zabera. To ine subory su proste normal skopirovane data do ipodu ako do externeho disku alebo kluca. Ked tak, tak preinstaluj softwere. Tiez sa to robi cez itunes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov