ja mám vždy nejaký plán oslavy, ktorý sa však zatiaľ nikdy nezorganizoval tak ako by som chcela, takže v budúcnosti ani moc neplánujem oslavovať pretože to vždy skončí fiaskom
ja mam vzdy nejaku oslavu, ved narodeniny su dolezite, niekedy rozmyslam aj nad prenajatim restauracie, plavarne alebo kina ale doteraz som vacsinou oslavovala doma, ale aj tak dobre
Tento rok som ich prežila tajne, pršalo a zrušili posledný deň Punkáčov deťom, takže som si nestihla pohladiť toho koňaaa. Sedeli sme v Piešťanoch na stanici a čakali...Minulý rok to bol väčší žúr - najprv súkromný koncert so starými rockermi a hippisákmi, potom tequila v skúšobni, punčové guličky v nonstopke, rakúske blšie trhy až do tretej poobede budúceho dňa a Crash Bandycoot do večera. A rok predtým som mala regulérnu oslavu s asi pätnástimi ľudˇmi, kde ma asi trikrát hodili oblečenú do bazéna.
nicnerobenie + kaviaren / cajovna / cukraren / restauracia + flakanie sa po obchodoch, galeriach muzeach . . .
alebo aj posedavanie niekde v centre ak sa vydari pocasie tak aj na lavicke a postaci aj stanok s pecenymi gastanmi, varenymi zemiakmi, s langosmi a p.
neoslavujem.. nemam s kym. ale u babky mame take rodinne stretnutie pri torte lebo viac ludi z rodiny ma vtedy nejaky sviatok kedy ja.. napriklad ja s babkou sme sa narodili v ten isty den
hmm od rana su vsetci na mna dobri. volaju mi ludia co ma videl 2x v zivote ze "jeeeeej kamoos jak sa mas ? vsetko naaaaaj" a podobne . Potom mi moj tatinko zaveli ze babka ma pre mna darcek tak precestujem pol mesta dojdem ku nej .. potom nasledne pocuvam rodinne picoviny take 2 hodinky. najeme sa tam , odchadzame az vecer a pri odchode mi babka strci do vrecka 10 € .. pod branou si ich otec vypyta a ideme domov ...
ako vzdy ...rano vstanem ako vseci suako v bezny den babka mi zagratuluje kupi mi nieco ako korcule bycikel ...teda ziadne hovafiny co nevyuzijem poobede rodicia potom kamarti a idem spat a cely den blba nalada...proste nijako
nemala som este take narodeniny na ktore by som si spominala ako na nejake super oslavenie..ja v podstate svoje narodeniny neoslavujem.. rodina sa zide trosku sa tvarime ze oslavujeme a koniec.. dalsi pekny den za nami..
nemam rada oslavy akehokolvek typu lebo sa stale daco dosere...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ale tento rok netuším, kde vôbec budem
oslava part 2 dopadla hľadaním topánky v blate o pol 6 ráno
alebo aj posedavanie niekde v centre ak sa vydari pocasie tak aj na lavicke a postaci aj stanok s pecenymi gastanmi, varenymi zemiakmi, s langosmi a p.
áno, myslím Hviezdu. A boli najlepšie na svete! Ale sama nechápem, prečo sme si kúpili práve punčové guľky, lebo sme boli fakt strašne hladní
kks..Hviezda je legenda..najviac sa mi páči ten ojeb, že tam majú chladiaci box, v ňom pivo, ale nechladí ..
nemam rada oslavy akehokolvek typu lebo sa stale daco dosere...
Ale ked ich ma niekto iny a spomeniem si, bavi ma vymysliet pre neho nejaku hlupost
Aspoň takto to prebiehalo tento rok, po minulé roky... Neviem, nič podstatné Každopádne táto najnovšia verzia oslavy sa mi pozdáva najviac
ale o rok...ohohohó