normalne k nej chod a spytaj sa ja som si nakracala k najkrajsiemu chalanovi z rocnika no a co a mal babu samozrejme ale z nosa mi neodhryzol ani mi nic nespravil
oslov ju. ak to nie je tupaňa, tak sa s tebou do reči dá. a netráp sa kvoli vzhladu. ten nie je dolezity. doleztejsia je charizma,vyzarovanie,sympatie... a potom-postavu mozes formovat.
no nie som ale tak ako inak? nosom? preboha sak normalne k nej prid, pozdrav ju, spytaj sa jej, ako sa ma a tak nenutene sa zacni s nou o niecom bavit, spytaj sa, aky mala den atd, co ja viem... hlavne sa na nic nehraj.
urob to ako barney stinson.. napríklad- povedz jej,že zajtra odlietať brániť vlasť a že ona je tá s kým si by si chcel stráviť svoju poslednú noc... a že to je to najmenej,čo može urobiť pre vlasť ona
-alebo tam zmetene nabehni a hovor: láska,láska ja som prišiel z buducnosti.. máme dve krásne deti a psa.. ale čosi sa zmenilo v čSOPRIESTORE a ja sa musím postarať aby všetko dopado tak ako má... aby sme sa my dvaja zoznámili, a aby naši deti v prítomnsoti nezmizli,kedže sa nenarodia!!!!
,,Ahoj, ako sa máš? Viem že je to otrepaná fráza, ale hrozne sa mi páčiš a pre chlapov úplne typicky ma kvôli tomu nevie napadnúť nič normálnejšie, lebo viem myslieť len na to že by som ťa chcel niekam pozvať, ale neviem ako by si zareagovala, lebo fyzicky som taký priemer až podpriemer, a neviem či máš chlapa, vieš, komplikované myšlienkové pochody..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Len to skus.smelo do toho
tam sa môžeš naučiť ako baliť baby
alebo jej proste povedz ahoj a potom sa jej dačo spýtaj, čo ťa o nej zaujíma... atď
s tým určite zaboduje
-alebo tam zmetene nabehni a hovor: láska,láska ja som prišiel z buducnosti.. máme dve krásne deti a psa.. ale čosi sa zmenilo v čSOPRIESTORE a ja sa musím postarať aby všetko dopado tak ako má... aby sme sa my dvaja zoznámili, a aby naši deti v prítomnsoti nezmizli,kedže sa nenarodia!!!!
veď láska ide najmä cez žalúdok
Na mňa to zaberá Ak to nie je samozrejme nejaký starý úchyl alebo tak..
zomrela som
..aj ja mám brucho
Problém vyriešený... už nikdy s tebou neprehovorí a tvoj život sa môže posunúť ďalej.
(Uff... asi sa hrozne nudím, keď už píšem tento priblblý ne-humor...)
@majo16 ty ma dnes bavis
,,Ahoj, ako sa máš? Viem že je to otrepaná fráza, ale hrozne sa mi páčiš a pre chlapov úplne typicky ma kvôli tomu nevie napadnúť nič normálnejšie, lebo viem myslieť len na to že by som ťa chcel niekam pozvať, ale neviem ako by si zareagovala, lebo fyzicky som taký priemer až podpriemer, a neviem či máš chlapa, vieš, komplikované myšlienkové pochody..."
a najlepšie na tom je že si nerobím srandu
Ona: Preco nie?
On: Ja som Michal a ty?
Ona: Martina, tesi ma:
Moznost 2.
(Ona povie nie) prepac, ale idem na wck
On: To je skoda..A co potom?
Ona: Ak chces mozes ma pockat.
Po zachode:
On: Co ako bolo?
Ona: fajne ako inak
On: Vlastne ani neviem ako sa volas?
Ona: Mata a ty?
A nezabudni si vypytat jej cislo, aby si ju mohol potom niekam pozvat. Drzim palce nech to dobre dopadne
Ja som si vyvinul pri babách tento postup:
1. Páči sa mi? (ak áno--->2.)
2.Mám šancu na úspech? (ak áno, 3. neriešim)
3.Mám šancu na neuspech?
A nedám si pokoj, pokial sa nepokúsim zbaliť ju. Ak ma aj odjebe, idem dalej.