Cauko alebo Dobry den chcel by som sa vam zdvoverit z mojim problemom paci sa mi jedna baba ona ma nepozna mozno maximalne z videnia este sme sa nerozpravali a chcel by som ju oslovit alebo nejak sa snou zoznamit len neviem presne ako na to bojim sa ze to
normalne si ju vyhliadni najleosje ked bude sama napr cakat niekde a dojdi za nou a oslov ju s niecim oroginalnym na to uz musis prist sam...a dam ti jednu dobru radu nikdy si nepytaj cislo od nej..normalne jej an drzovku pvoedz ench ti ho da..to je psychologicky efekt nebudem rozoberat
Alebo z toho nerob kovbojku a normalne jej povedz: "ahoj, pacis sa mi, podme na kavu/pivo/caj/whatever"
Hlavne jej nedavaj na vyber otazkami, ale v zasade je jedno co povies, ak nevyzeras jak mentalne retardovany, tak ju pravdepodobne "ocaris" uz len tym, ze si sa jej prihovoril (a este aj bez nejakej stupidnej pickup line)
tie veci co tu pisu, ze jej rovno povec, aby ste isli tam alebo aby ti dala cislo zabera na 90% zien, ale ak narazis na dominantny typ a ty jej povies, aby ti dala cislo (prikazom), tak si v riti
@echoechoecho zaberá na 90% ale 1. nezadaných žien a 2. nesmie byť hneď jasné, že si úplný idiot. Treba zanechať dojem hneď na začiatku, to je kľúčové.
@echoechoecho Ak bude skúšať takú čo môže mať na každý prst jedného chalana tak pravdepodobne bude za idiota hneď v druhej minúte po zoznámení. Sám sa odpíše ak nemá potrebné charizma. Ale skúšať trebať, pre každého sa nájde vhodný partner.
@0sea ved take sa najlepsie balia, lebo tie netreba balit, takze ziadne nervy, ale pohodicka a myslim, ze v dnesnej dobe ako su zeny povedzme namyslene, tak to skusat moze bud na nejaku s nizkym sebavedomim alebo taku, ktora ho zacne balit skor alebo skaredu a tucnu...ja som mal vzdy vacsie sance u zien, ked som ich vobec ale vobec nebalil, takze ani ich nebalim radsej a suhlasim, ze chlapec by nemal vymyslat hluposti ako nejaku specialnu pick up line, to mozno funguje v USA, ale tu je uplne ina mentalita a nam sa to zda dost trapne, takze len nejako prirodzene....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
čau kotě , zajazdíš si na kokote ?
Hlavne jej nedavaj na vyber otazkami, ale v zasade je jedno co povies, ak nevyzeras jak mentalne retardovany, tak ju pravdepodobne "ocaris" uz len tym, ze si sa jej prihovoril (a este aj bez nejakej stupidnej pickup line)