Dnes v skole mi ukradli mobil,nebol to prvy ukradnuty/strateny(cca 5ty) a tento bol asi mesiac stary,povedal som si ze si uz vzivote nebudem kupovat nejaky drahsi mobil..Len neviem ako to povedat mame takze ak mate nejake napady ako jej to povedat miernym
ale nie, prepac, ze si robim srandu (ale bola peckova, že? , ale klamanie ti rozhodne neschvalujem a co sa tyka rad, tak ziadne nemam - no co no, ked je to uz 5. strateny/ukradnuty, zjavne mas bud brutalnu smolu (a teda je prirodzenym dosledkom tej smoly, ze ta este aj doma zdrbu) alebo s mobilmi zle zaobchadzas a zasluzis si zdrba... hlavne vystihni situaciu taku, ked bude mat dobru naladu ale to ti je asi jasne aj tak...
@9 jj, a sem-tam nechaj podhodenu niekde nabíjačku, aby vyzeralo, ze ju pouzivas, sem tam zvoň, alebo si nacvic taku pracu so stehennym svalom, ze to bude zniet, akoby ti vibroval mobil vo vrecku.
btw. ak ma ten mobil dostatocnu hodnotu, tak policia po nom moze patrat a su v tom prekvapivo uspesni - totiz ked dostanu od mobilnych operatorov vypisy kam sa z toho mobilu telefonovalo (aj ked pouziva zlodej, resp. ten, kto ho od zlodeja nadobudne), tak to dokazu dost lahko vypatrat..
No ale akože, ja strácam všetko, čo nemám vo vrecku na nohaviciach a nekontrolujem si to priemerne každých tridsať sekúnd, ale práve preto v jednom z tých vrecák spočíva aj mobil
a to ako ti niekto môže len tak ukradnúť v škole mobil ?prečo ho nenosíš stále kdesi pri sebe ,v taške ?? a normálne to povedz : " ukradli mi mobil ,mami ...žiaľ ..mám asi smolu ,alebo čo "
@pubertslatinocelny Vystihol si moju situaciu ja som si ho zabudol v lavici a ked som tam prišiel za desať minut mobil nikaj ..A tak isto to bolo aj stym predtym ale to som nebol vškole a už sa mi dvakrat stalo že mi mobil doniesol neznamy človek až domov že ho našiel vonku.Ale dnes mam narodky tak možno to zahrá v moj prospech
prid za nou a takym lahostajnym hlasom, ako keby si sa pytal napr. "mami, nevies, kedy hraju rusi hokej?" sa jej opytaj "mami, neukradla si mi nahodou mobil?" a ked povie nie, tak zacudovane dodaj "hm, tak potom uz fakt neviem, kto."
Tymto by sa ti mohlo podarit cast zodpovednosti preniest na mamu. Snad ju aj bude mrziet, ze ti ho neukradla ona a nevie ti teraz pomoct...
@orangespree nič moc ešte , že vtedy bola pri mne kamoška , lebo inak neviem ako to dopadlo .. Ale tak nakričali sa , že som nezodpovedná a tak .. musela som kúpiť za svoje peniaze nový foťák , a už je tomu rok a ešte stále mi pripomínajú , že som nezodpovedná
Povedz že ťa prepadli a okradli ťa a že len tak tak si im utiekla a jej to potom príde ľúto ešte aj , mne to pomohlo ale to som mala asi 14 a starú tehlu
@waagbistritz69 nie nie, ja som si tiez myslel, ze iba ak tak, ale kamoske ukradli mobil (stratila/ukradli) vo vlaku a simku vybrali hned v tom vlaku, ale nasli to aj tak, totiz oni nejak vedia zistit nie len hovory z urcitych sim-kariet, ale aj telefonov. I ked neviem ako to funguje pri starych mobiloch (mam na mysli takych, co kupi dakto zo zalozne z 5. ruky . Tak po par tyzdnoch nasli ludi s tym mobilom a dostala ho naspat velmi milo som bol prekvapeny
@pomponchan Nestaci Ti taka spoluziacka, spolusubojovnicka a mozno tak trosku kamaratka ? Daj si pokoj, ver tomu, ze dceru po mne by si zavrazdila v prvom mesiaci nacatej puberty .
ja nechapem tych ludi, ktori stratia 5 mobilov..poznam jednu, co stratila uz 7...ako s tymi mobilmi zaobchadzate? uvedomte si trochu ze to nie je len tak zadarmo
..ale asi nie som ten pravy, co o takychto veciach ma poucovat, v lete som na chate v zurivosti hodil mobil o zem a rozdupal ho
Kupuj si mobil v ktorom je funkcia Mobilný stopár.Keď ti niekto ukradne mobil a vloží doňho svoju SIMku telefón automaticky odošle číslo na SIMke na tebou určené číslo telefónu. Potom jednoducho zavoláš tomu chrapúňovi aby ti mobil vrátil alebo to dáš policajtom. Majú to novšie Samsungy a možno aj iné.
mne ukradli pred rokom, došla som domov, vysypala celú kabelku na zem, pohrabala sa tam a prehlásila, že nejaký kokot mi ukradol mobil... ale mne sa to stalo prvý krát, nikdy mi nezmizli ani kľúče, ani peňaženka... zatiaľ čo mame ukradnú peňaženku minimálne raz do roka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
jej reakciu si nechcem ani predstaviť
Preboha, veď normálne jej to povedz, nie?
povedz ,ze ta uniesi ufoni a mobil si si zabudol na ich lodi...
to zaberie
_ Mila matka, drahy otce.. Dnes som investoval.
- Vazne? A do coho?
- Investicia nevysla celkom podla predstav...
- Nevadi, aspon si sa snazil - podnikavy duch sa ceni.
- Nevysla vobec podla predstav.
- Kolko si zarobil?
- Skor menej, ako viac..
- A o co islo?
- Daroval som telefon neznamemu okoloiducemu..
Povedz že ťa zastavili vesmírny ľudia a povedali ti že mobil je vynález jašterov. Tak si sa ho radšej zbavil aby si sa chránil
btw. ak ma ten mobil dostatocnu hodnotu, tak policia po nom moze patrat a su v tom prekvapivo uspesni - totiz ked dostanu od mobilnych operatorov vypisy kam sa z toho mobilu telefonovalo (aj ked pouziva zlodej, resp. ten, kto ho od zlodeja nadobudne), tak to dokazu dost lahko vypatrat..
@aguri500 nebolo vtipne.
@semhamforas taktiež
@pubertslatinocelny Vystihol si moju situaciu ja som si ho zabudol v lavici a ked som tam prišiel za desať minut mobil nikaj ..A tak isto to bolo aj stym predtym ale to som nebol vškole a už sa mi dvakrat stalo že mi mobil doniesol neznamy človek až domov že ho našiel vonku.Ale dnes mam narodky tak možno to zahrá v moj prospech
Ako to dopadlo ?
Nejak to pretrp ak si mama zahuci tak plnym pravom A skus mobil nezabudat, alebo ak to proste nedokazes zmenit, tak ho maj furt vo vacku....
prid za nou a takym lahostajnym hlasom, ako keby si sa pytal napr. "mami, nevies, kedy hraju rusi hokej?" sa jej opytaj "mami, neukradla si mi nahodou mobil?" a ked povie nie, tak zacudovane dodaj "hm, tak potom uz fakt neviem, kto."
Tymto by sa ti mohlo podarit cast zodpovednosti preniest na mamu. Snad ju aj bude mrziet, ze ti ho neukradla ona a nevie ti teraz pomoct...
To fakt nevieš ako to oznámiť?
A tá zlá že mi ho ukradli ja by som to povedala takto
-(ironicky) gratulujem.
@pubertslatinocelny no mne polisi povedali, ze nemozu vyhladavat, ak s tym druha strana (teda zlodeji) nesuhlasia. ma skoro jeblo
..ale asi nie som ten pravy, co o takychto veciach ma poucovat, v lete som na chate v zurivosti hodil mobil o zem a rozdupal ho