tak vám to vysvetlím preto sa pýtam lebo môj labrador pije tým druhým spôsobom a chcem vedieť či tak pijú aj iné psy alebo len on. a niekedy si úplne celú hlavu strčí do vody
@ragdoll normálne pije... ale má "vaničku" v ktorej má napustenú vodu a tam sa sám chodí kúpať... strčí ňufák do vody, až po oči a začne hrabať prednými labkami, možno pri tom aj pije, ja neviem
z misky klasicky ale máme v záhrade takú žabu porcelánovú, ktorej vystrekuje z papule prúd vody tak to má takú svoju pitnú fontánku.
ale babkin doberman, už nebohý chudátko, pil ako v 2. možnosti a vždy som sa na tom zabávala. plus mal úplne úzky nos takže mu nerobilo problém strčiť polku hlavy do krígľa kofoly/piva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale babkin doberman, už nebohý chudátko, pil ako v 2. možnosti a vždy som sa na tom zabávala. plus mal úplne úzky nos takže mu nerobilo problém strčiť polku hlavy do krígľa kofoly/piva
ked uz je rec o psoch moj pes ma nejaku dojebanu nohu dufam ze zajtra to bude lepsie
...a fajci sparty.
a dakujem za zelanie