Zabudnime na chvíľu na klávesnice a tlačítka a prenesme sa k tradičným, kedysi omnoho bežnejšie zaužívaným spôsobom. Aké je Vaše písmo? Ste tými, ktorých škrabopisy profesori odkladajú do poslednej chvíle, kým sa podujmú ich lúštiť, alebo dokážete zvíťazi
Rada píšem ručne ... takým bledomodrým perom ... a ešte lepšie sa mi píše ceruzkou ... píšem ...tak ... raz sa to dá čítať,raz to viem prečítať len ja ... hm ... že vraj píšem ako brat
Profesori si ich odkladaju preto aby mi ich na hodine doniesli a spýtali sa ma že čo je tam napísané
Píšem malým tlačeným a tak svojsky spájam tie písmená,že sa to prečítať proste nedá,a je mi to aj jedno.
V poslednej dobe som si všimol že nad niektorými písmenami zaváham ako ich napíšem,lebo čoraz menej píšem perom,a zle sa mi píše,a aj píšem nerád. S klávesnicou som spokojný a píšem na nej rád.
pisem pekne ked chcem ..ked nieco vyplnam na co mam cas ..ked som v skole ...a pisem rychlo tak to je strasne skarede ...ale hlavne ze stihnem napisat vsetko ...a aspon si nikto odo mna nepyta poznamky nerad pomaham lenivym individuam
moje písmo vyzerá pekne, ale nedá sa čítať. spájam písané s tlačenými a navyše píšem veľmi malé písmená ... teda, podla mňa sú normálne, ale každý vraví, že píšem blchy zopár vyvolených vie po mne čítať, pretože sa mi niektoré písmená na seba strašne podobajú. napr. h a k, v a r a podobne
tak niekedy píšem s radosťou ručne, no niekedy nie...a inak písomky píšem tak, že sa to skoro ani prečítať nedá, ale zároveň keď mám kľud tak píšem čitateľne a pekne...
zvycajne po sebe neviem citat ani ja lebo ja spajam pismena tak ze ono to vsetko vyzera uplne rovnako a napriklad w, u, n, i to ani sama nerozoznam ze ktore je ktore ale ked sa snazim viem pisat pekne pisomky pisem pekne ale poznamky des a hroza
tak divne ostatní mi hovoria, že pekne, ale podľa mňa otrasne a hlavne strašne kombinujem písané a tlačené písmo, čiže sú to také hieroglyfy potom ale v podstate sa nesťažujem, nerozťahujem, takže šetrím papierom a čítať to po sebe viem...zatiaľ
Pisaval som pekne, rychlo a rad ... nepokazil to ani pisaci stroj ... potom prisiel pocitac, mobilny telefon ... a myslim ze tam sa to pokazilo ... pisem rad, rychlo, ale ako je to s citatelnostou ani srnka netusi. Ale myslim si ze je to este v norme
píšem strašne malé, akože ja som na to už zvyknutá a v pohode to po sebe prečítam, no len ostatní, keď to chcú prečítať, tak potrebujú lupu a hrozne pomaly píšem, večne si požičiavam zošity od spolužiačky a doma si potom fotím poznámky... a tlačeným píšem, len občas sa k tomu zatúla nejaké písané písmenko
píšem pekne, slovenčinárka podľa môjho písma spoznala na prvý pohľad môj maturitný sloh keď ich opravovali a nikto si ešte nejak nesťažoval, že by nevedel prečítať
pisem skaredo, male tlacene, v skratkach a rad vynechavam casti slov, m,n,u a ine pismena zvyknem pisat ako vlnovku, radost po mne lustit tie hieroglyfy
píšem takou zmeskou tlačených a písaných. vo všeobecnosti je to celkom dobre čitateľné, aj keď ak potrebujem písať rýchlo tak všetko skracujem a nepíšem koncovky takže to tak potom aj vyzerá a píšem guličky nad i, taký charakteristický znak
keď som písala maturitný sloh písaným, to bolo utrpenie. každé slovo iným sklonom a asi 5 minút som rozmýšľala ako sa píše f
väčšinou písané, malé, naklonené doľava alebo rovno; kostrbaté a neúhľadné, ak píšem rýchlo alebo sa mi nechce. vlastne rýchlo ani písať neviem a teraz už ani nepíšem veľa
dnes som sa dozvedela od učitelky, že možem byť rada, že u maturit pri slohovke to je na počet slov, lebo keby mi dali na koľko strán to písať, tak som skončila ...chcela tým teda povedať, že píšem drobným písmom
píšem hrozne..myslím, že môj písomný vývin sa zastavil niekde v piatom ročníku na základnej...,a jeden môj spolužiak povedal, že píšem voltovito...ako keby ma sústavne kopala elektrina a bolo vo mne zopár voltov..
Píšem podľa toho akú mám náladu Raz obrovským, guľatým... inokedy maličkým, že to neviem pomaly prečítať ani ja A moje zošity vyzerajú, akoby si tam písala poznámky celá trieda. Stále iný štýl písma.
písaným, brutálne škaredo (pekne len ak píšem veľmi veľmi pomaly) - väčšina ľudí si myslí, že je to nejaký druh šifry; k,h,l a b vyzerajú takmer identicky, zvyknem vynechávať písmená či spájať dve do jedného, jednotlivé slová nerozlúštim často ani ja - vnímam napísané veci ako slovné spojenia, na strednej ma jedna učiteľka považovala za dysgrafika, moje písomky boli pre všetkých nočnou morou, minulý semester mi bolo viac krát povedané, že ak nebudem na istej skúške písať čitateľne, tak ju nespravím - a digitálne technológie mi uľahčujú život - aj laboratórny denník si vediem len v digitálnej podobe - po dohode si šéfom, že to tak bude ľahšie pre oboch
Nemám rada túto digitálnu dobu, kedy sa píše na počítačoch. Milujem písanie na papier. Pre mňa to má veľkú cenu. Myslím si, že tlačeným písmom píšem pekne. Ale písané je už trochu horšie. Aj keď spolužiaci tvrdia, že píšem najkrajšie z triedy.
v skole pisem pisanym, ked mam na to cas tak je to dost pekne ale ked sa ponahlam a pisem na hodine nejake poznamky tak to dost odflaknem a nie je to az take krasne ale je to citatelne
ked mam cas tak je to velmi pekne aj ked je malo casu este je to pekne ale ked cas neni a mam nervy tak je to strasne skarede este ked pisem na papier tak je to takmer necitatelne....a ano som rada ze su pc a nemusim pisat rucne
Písať písaným už neviem asi od ôsmej triedy na ZŠ. Aj maturitný sloh som si napísala pekne svojím špecifickým tlačeným písmom, nik ma za to nesprdol takže pohode. Aj na vodičáku mám podpis tlačeným písmom.
Myslím, že prečítať sa po mne ešte stále dá, samozrejme nie, keď už nestíham písať, vtedy škrabopis a skratky... Plus mám veľmi špecifické malé "f". Takú kvázi mašličku.
Mám veľmi pekný pravopis. Spolužiačka mi to vždy vyhadzuje na oči ( áno, presne ty, D. ), že ja som na základnej určite bola jedzna z tých dobrých a poctivých dievčat, čo pekne píšu a kreslia. A má pravdu. Až na to kreslenie. No a čo? Píšem pekne a nehanbím sa za to.
Tiež píšem tlačeno - písano, čiže niektoré veľké aj malé písmená vyzerajú ako tlačené, niektoré ako písané, niektoré spájam, ako písané, niektoré zostávajú rozpojené, ako tlačené...píšem úhľadne a vždy som si rada "krasopisne" prepisovala poznámky a tak....rada píšem bombičkovým perom, gélovými perami, mám rada, ako to vyzerá
Občas píšem "francúzske T", naučila som sa to, keď som chodila na francúžštinu - vyzerá to podobne ako písané malé L ale cez to očko sa robí vodorovná čiara. Ak nájdem niečo napísané, pridám
Skoro všetky veľké písmená píšem tlačené, okrem E, G. I, J, M, N, O...tie píšem občas tlačné a občas písané.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Píšem malým tlačeným a tak svojsky spájam tie písmená,že sa to prečítať proste nedá,a je mi to aj jedno.
V poslednej dobe som si všimol že nad niektorými písmenami zaváham ako ich napíšem,lebo čoraz menej píšem perom,a zle sa mi píše,a aj píšem nerád. S klávesnicou som spokojný a píšem na nej rád.
veľakrát sa pristihnem pri tom, že najprv píšem rovno a potom mi to prechádza do pravého sklonu
môj rukopis bol na ZŠ aj gympli legendárny...........v kontraste s obsahom napísaného
keď som písala maturitný sloh písaným, to bolo utrpenie. každé slovo iným sklonom a asi 5 minút som rozmýšľala ako sa píše f
inak je dosť čitelné
Myslím, že prečítať sa po mne ešte stále dá, samozrejme nie, keď už nestíham písať, vtedy škrabopis a skratky... Plus mám veľmi špecifické malé "f". Takú kvázi mašličku.
Ale ľudia! fakt píše pekne...,
) a potom sa to obcas neda citat, ale milujem svoje pismo!
btw konecne nejake normalne forum!
Občas píšem "francúzske T", naučila som sa to, keď som chodila na francúžštinu - vyzerá to podobne ako písané malé L ale cez to očko sa robí vodorovná čiara. Ak nájdem niečo napísané, pridám
Skoro všetky veľké písmená píšem tlačené, okrem E, G. I, J, M, N, O...tie píšem občas tlačné a občas písané.