..nezdá sa vám že čas beži nejak strašne rýchlo? neviem prečo mám ten dojem možno preto, že teraz bol piatok a za chvíľu je tu zas. alebo teraz bolo leto a už tlačia letáky na zľavy na vianočné darčeky...
Noo aj mne sa zda ze vsetko ide rychlo az prirychlo . Keby sa dal cas spomalit by bolo fajn alebo keby mal den aspon 30hodin to by som mozno aj nieco stihala
tak budte radi, podla mna cas plynie rychlo ludom ktori su stastni. naopak pomaly plynie tym, ktori maju vela problemov a su nestastni, asi tak je to podla mna.
tak neviem ale to je az divne. nejak takto rano vstanem je pondelok dojdem do skoly je utorok prezijem par hodin je streda cakam na kamosku kym dojde z obeda je stvrtok ideme domov je piatok
a lusila aj tak by si to nestihala nasla by sisi nieco co by si robila radsej
drake20 nemyslim si ze by som bola nejak extra stastna
myslím si, že to závisí od toho kto akým životom žije, kamarát sa sťažuje že mu dni ubiehajú strašne pomaly, že sa doma nudí atd. ja mam dve roboty plus chodim do 2 dni v tyzdni do skoly, cize sa ani nenazdam a je vikend....
ja ti dam radu. lahni si do postele a lez iba len a nic ine nerob sem tam si daco daj do ust a zarucujem ti, ze ten jede den nic nerobenia alezania sa ti bude zdat vecny. A potom si povies, co vsetko sa da spravit za ten jeden den kolko je toho vela. Ja som to zazil, lezal som 48 h lebo mi bolo zle a poviem. ten cas bol taky dlhy. Ako keby som tam bol tyzden
ale ja necem aby isiel tak rychlo sak vazne nic nestihnem sak aha skus sa rano zobudit a povedz si ako rychlo bude zase rano a ani sa nenazdas a uz zase budem rano strapata v posteli ... je to az chore ako to idem rychloi ale ked som mala 12-13 tak som mala pocit ze to idem tak strasne pomaly... a teraz boze ja necem aby to slo tak rychlo ja by som niekedy aj brala keby ze mam nejaky gombik a zastavim cas ze vsetci zijeme a tak ale ze len cas nejde slnko sa nehybe a tak... bo takto to uz dalej nejde bo ani sa nenazdame a uz budeme mat v ruke dochodok... ale je to smutne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a lusila aj tak by si to nestihala nasla by sisi nieco co by si robila radsej
drake20 nemyslim si ze by som bola nejak extra stastna