púodla mňa druhý bod uplatnia... však keď idú teraz brigádnikom brať 30% výplat... ja len dúfam že ma do roboty vezmú na polovičný úväzok inak som v riti a budem sa ďalej hystericky smiať
Druhá možnosť s tým, že dať im také roboty ako čistenie parkov, ulíc, ciest, lesov a odstraňovanie grafity, výsadba stromčekov, kvetín a robenie prác, ktoré sú prospešné pre spoločnosť a tuším vo vláde to aj niekto podobne navrhol a tiež hodiť nejaký vzorec na poslanecký plat, ktorý by sa odvíjal od priemernej mzdy, do čoho by sa ale nebrala samozrejme tá ich .
zrušiť cigáňom sociálne dávky nedával by som im nové byty, museli by za všetko platiť tak ako my, obedy v školách by nemali zadarmo a keby mali viac ako 6 detí museli by platiť pokuty aby sa tolko nerozmnožovali ! ale pozor nemam na mysli slušních romov ale nepracujucich množiacich sa a parazitujúcich cigáňov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov