@n0winka ja ti povim! to musis dojcť za mnú, ze jáááj, pupek mám jak kamion prives, mav by som zacat cvicit. ja ti povypravkam, ze ano, ano, spravna volba, tak treba zacat den a potom spravis 15 brusacikov jemnych a tyzden to dožíráš a jajkas do telefoniku, ze citis jak ti uz stvorceky rastu
brusakmi si tehlicky nevybudujes, zaklad je upravit stravu...tehlicky ma kazdy,akurat tak mozes ovplyvnit ich velkost,a to tym ze budes robit cviky napriklad zo zavazim,je vela druhov....menej opakovani...netreba prepalovat tie svaly,netreba zabudnut nato ze aj brusne svaly su "len" svaly,a potrebuju pre svoj rast regeneraciu,takze ziadne kazdodenne tryznenie brucha ...a ako hovorim ak sa chcete zbavit vrstvy tuku aby ste mali to brucho vysekane a bolo vam vidno tehlicky,tak treba upravit stravu,obmedzit sacharidy pridat nejaku aerobku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale to pstrosove video, je celkom dobre
ale tajne som verila, ze zakladatel bude @hniso
@hnisko prosimta napis sem tvoj cvicebno-brusny plan, nech tuto uzivatelia vedaa
@n0w Ale to je velice komplikuvaný plán, vela toho treba zežrať!
na internete je dost videí z dobrími cvikmi na brucho
A musis si odpustit pizzu , McDonald a podobne veci , mastne , sladke.
Aj tak nie je zarucene ze budes mat tehlicky.
Ale to je v podstate presne to iste či to dal na začiatku to video .... ja to robim a pomaha to