Ahojte, potrebujem poradiť s mojou prvou dobierkou. Posielam knihu a zabalila som ju do bublinkovej obálky, ako ju mám poslať na Dobierku? Prísť na poštu a aké papiere si vypýtať?
Milujem, že na poštu chodím vybavovať veci za rodičov od detstva a nebojím sa tam ako na jedenim za mála miest otvoriť ústa. ani do fólie si nemusela, stačil biely baliaci papier.
@luc.ka Ďakujem, toto mi pomohlo Len neviem ako ten môj "balíček" budú brať na pošte, lebo som to zabalila do bublinkovej obálky ale vyzerá to ako balíček
tiež som pred časom posielala prvý balík na dobierku, a tiež mám rada, keď viem, čo mám urobiť. nie že tam prídem jak teliatko, čo nevie kde čo vypísať
myslím, že nejde o tvar, ale o hmotnosť, a o to, či sa to zmestí cez okienko mali by ti to klasifikovať ako list, a ak nie, pri balíku s tak malou hmotnosťou tiež nebude nejaký veľký rozdiel v cene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» cennik.posta.sk/#...
tiež som pred časom posielala prvý balík na dobierku, a tiež mám rada, keď viem, čo mám urobiť. nie že tam prídem jak teliatko, čo nevie kde čo vypísať
myslím, že nejde o tvar, ale o hmotnosť, a o to, či sa to zmestí cez okienko mali by ti to klasifikovať ako list, a ak nie, pri balíku s tak malou hmotnosťou tiež nebude nejaký veľký rozdiel v cene.