Spoznal som jedno dievca cez internet trosku si spolu piseme, ale ja som skor za osobnu komunikaciu. Rad by som sa s nou stretol, pozval ju niekam von len neviem ako jej to mam naznacit, povedat aby to nevyznelo blbo...
a čo je na tom niekoho pozvať von???podľa mňa by si jej to mohol povedať priamo.....nevyznelo by to vôbec blbo.....ja neviem povedať niekomu "počuj mohli by sme niekedy skočiť von" nevyznie vôbec blbo...
neboj sa teda je pravda, ja som sa velmi bala, ked som sa stretla s jednym chalanom na internete .. zobrala som si kamaratku a citila sa istejsie. To stretnutie sa naozaj oplatilo. Lubime sa uz 3 roky
ahá piešťany no veď záleží od toho aká to je baba, ale tak pozvi ju von čím skorej a priamo.. blbo to nevyznie a budeš vedieť aspoň tak troška načom si
@8@9 áno ? ale mám dojem že ona to urobila čisto z praktického hľadiska... zober si že by to bol nejaký úchyl čo by ju chcel nebodaj znásilniť alebo čo.. tak čo by robila sama ? keby sa navyše stretnú ešte aj niekde kde by bolo málo ľudí?
V tom prípade odporúčam buď tucet bodyguardov (Ak bude jeden z nich kevin costner tak stačí aj pol tucta) alebo aspoň policajnú eskortu ... magnum v kabelke je samozrejmosťou
tak jej to proste napíš že sa ti s nou dobre píše a bol by si aj za stretnutie na živo a či by neprijala tvoje pozvanie na kávu, kino alebo čaj alebo neviem čo
Ale teraz vazne Veed jej to napis, ze s nou chces ist von.... ak odmietne, ta by si zbytocne cakal na to, co nepride... a ak bude suhlasit, tak to skusite a mozno to vyjde
sak ked vidis ze vasa komunikacia cez net je super a mate si co povedat tak jej normalne napis ci by s tebou nezasla niekde na kavu , pizzu atd....sa nieco uz vymyslis ..inak sa to neda len jej to napisat...ja s tym nemam problem nastastie nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
vsak to normalne nadhod, ze ci by prijala od teba pozvanie trebars na kavu
Mala si si ich zobrať tak 5-6 ...
V tom prípade odporúčam buď tucet bodyguardov (Ak bude jeden z nich kevin costner tak stačí aj pol tucta) alebo aspoň policajnú eskortu ... magnum v kabelke je samozrejmosťou
Ale teraz vazne Veed jej to napis, ze s nou chces ist von.... ak odmietne, ta by si zbytocne cakal na to, co nepride... a ak bude suhlasit, tak to skusite a mozno to vyjde
Keď máš kabelku ako Paris Hilton tak nenarveš
Hej a chalanovi to určite tiež pomohlo odbúrať stres
ti postačí iba keď
ideš dolu z Devína
inak treba guľomet