zapol som si dnes počítač, a steam mi ukázal že moje konto bolo zabanované za cheaty. Ked'že žiadne nepoužívam išiel som do CSka a tam ma nechce pripojiť na server na ktorom je Valve anti-cheat. Ako mám postupovať ak som
1. Nemenil žiaden hardwer
2. Necheatoval
3. Nepoužíval žiadne zakázané programy
Neviem kde mám napísať, kde s tým niečo urobia a podobne..dík za každú radu
@worrye v tom texte čo ťa informoval že ti bolo konto zabanované kvôli cheatovaniu veľmi pravdepodobne bola aj nejaká časť o tom ako postupovať ak chceš proti tomu rozhodnutiu protestovať.
bottom line každopádne je že formálne nemajú žiadnu povinnosť ani prijať, ani spracovať takýto protest, a už vôbec nič im nedáva povinnosť naň reagovať.
l som vtedy ešte veľmi pomalé pripojenie na internet a tak sa stavalo ze ma protivnici miestami nevideli a ani ja ich (rychla pohyb) pravdepodobne to vzali za formu chatovania - skus si teda omrknut kvalitu pripojenia. Inac mne takto blokli len half life 1 - ostatné hra mi online idú v pohode..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
zapol som si dnes počítač, a steam mi ukázal že moje konto bolo zabanované za cheaty. Ked'že žiadne nepoužívam išiel som do CSka a tam ma nechce pripojiť na server na ktorom je Valve anti-cheat. Ako mám postupovať ak som
1. Nemenil žiaden hardwer
2. Necheatoval
3. Nepoužíval žiadne zakázané programy
Neviem kde mám napísať, kde s tým niečo urobia a podobne..dík za každú radu
piče vyjebané vyjebem za hry peniaze, a väčšinou mi ukáže že je hra nedostupná a teraz ma kokotkovia ešte zabanujú...
bottom line každopádne je že formálne nemajú žiadnu povinnosť ani prijať, ani spracovať takýto protest, a už vôbec nič im nedáva povinnosť naň reagovať.
l som vtedy ešte veľmi pomalé pripojenie na internet a tak sa stavalo ze ma protivnici miestami nevideli a ani ja ich (rychla pohyb) pravdepodobne to vzali za formu chatovania - skus si teda omrknut kvalitu pripojenia. Inac mne takto blokli len half life 1 - ostatné hra mi online idú v pohode..