Ahojte. Mám nasledovný problém. Mám jednu dobrú kamošku, s ktorou som sa spoznal cez net, nakoniec sme sa aj stretli a nielen raz, ale boli to len také kamarátske stretká aj keď všetko nasvedčovalo k tomu že bude niečo viac, ale... prišlo leto a s tým táb
ja ti dám radu nad zlato...neľúbiš ju(si v akomsi štádiu zamilovanosti, ale od lásky to má ďaleko), je to iba tvoja domnienka...viem o čom hovorím prežil som to...
chlape.presne viem co myslis.v prvom rade ju skus vytiahnut von.jeden dva tri krat..a potom uvidis ..mozno to bude opat ako v lete.a mozes zacat namotavat.ona sa chyti ak bude mat zaujem
skus jej povedat,ze...chvile s nou sa ti velmi pacili,a mrzi ta,ze nic nie je take ako predtym...nepis jej,ze ju lubis,moze sa zlaknut...ale jej napis,ze chvile s nou sa nedaju zabudnut,a ze ti s nou bolo dobre viac ako s hociktorou inou...
s jednou kamaratkou sa poznam uz od skolky a sme velmi dobry priatelia vsade spolu chodievame.No ja neviem ako by som jej mal dat najavo ze by som chcel aj nieco viac.Dost sa bojim toho ze by ma odmietla.Ked si s nou pisem hanbim sa jej poslat nejake srdce alebo nejakeho zamilovaneho smajlika. tak neviem co mam teda urobit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
dakujem to pomoze =D
sme velmi dobry priatelia vsade spolu
chodievame.No ja neviem ako by som jej mal dat
najavo ze by som chcel aj nieco viac.Dost sa
bojim toho ze by povedala NIE.Bojim sa je poslat zamilovane smajliky. Tak teda neviem co mam urobit.
uvidim ako sa bude vyvíjat situacia