Možno trochu trapna otázka,ale zaujímalo by ma to...je to moj prvý a chalan a neviem ako na to...s mamou mám dobrý vzťah,ale neni to zas také jak možno v iných rodinách že sme j ak kamošky a tak...o chalanoch sa nevyprávame...ale teraz niečo tuší,aj ked v
No ak fakt, este nevie o tom chalanovi nic, tak by bolo blbe, keby siz a nou teraz prisla s tym, ze mas chalana a par dni na to, ze snim chces ist na silvestra.
Ale nikto tu nepzona tvoju mamu, cize asi najlepsie bude, ekd prides na riesenie sama.
Zacni jej o nom rozpravat aky je, kto to je, potom jej nadhod to ze idete spolu na silvestra a ze ci by ta pustila a po case jej povedz ze spolu chodite, alebo mamina na to uz pride sama
vsak jej to povedz na rovinu nie? mamina mam frajera a chcem s nim oslavit silvestra. a bodka. pokial to nie je jezibaba tak ta pusti vsak ziadny problem nie? aj tak je to tvoja mama ta musi nieco vycitit. ale ja by som sa to hanbil tiez povedat mame, ze mam babu lebo oni by okolo toho robili taky rozruh, ze vseci na 2 km by vedeli, ze uz mam dakoho
mame som domov priviedla predstavit iba posledneho priatela - je to vazne, o tych prvotnych vztahoch vedela iba tolko, co si sama zistila tym, ze sa pozerala cez kukatko alebo z okna ale to len na zaciatku
ja si myslim, ze pokial to nie je vaznejsie, nehovor nic, mohlo by ti to este skomplikovat toho silvestra, kedze niektore mamy su na to citlive...
a pokial si myslis, ze to je dlhodobejsie, tak potom system ala Magaman.
ehm ja ked tak spminam ani neviem ako somto urobila ja ja som svoju polovicku spoznala cez internet najprv som sa opytala oco ci ma snim pusti von dovolil mi to a potom sme to povadali mame ta s tymmoc nesuhlasila ale bola ticho a raz ked sme spolu boli von prisli sme ku nam domov sa napit a ona si ho dako otukala a povedala ze je fajn a mily a jednoducho odvtedy sme sa zacali viact k sebe mat a tak a onahhned pochopila ze je to moj frajer
Ice_stovo : NO aj ja si myslím že to bude blbé hned povedat o tom silvestri a preto jej to chcem povedat skorej ibaže on tu do soboty neni tak aj tak to bude narychlo
A tak moja mama ona sa snaží chcela by sa somnou normálne baviť o chalanoch,ale ja jej to ndokážem povedat lebo už ked si nájdeme takú dôvernú chvílku a poviem jej neco tak ona mi zas začne dávať rodičovské kázanie
MAgaman: a ako ju mám nepriamo prinútiť?
Kasko: KEby to bolo také jednoduché jej to tak povedat
Typek: no k tomu tiež príde ked jej to oznámim a začne prednáška
ja som za Kaskov navrh! co je na tom tazke? postavim sa oproti mame s usmevom ala som najstastnejsi clovek na tejto planete a paradne mi drbe a oznamim jej ze "mami, mam chalana,jupi!"
Nina100: Noo napriklad ked s nim pojdes von a mama sa ta spyta kam ides (alebo s kym ides) tak jej povedz ze ides s tym a tym.. potom jej ho niekedy len tak skus spomenut.. nech ho skratka spozna z tvojho rozpravania.. ale tak postupne... stale viac a viac.. a postupne zacne neico tusit a myslim ze sa ta na to po case spyta
nech na to pride sama ..na co hovorit?? teda aspon u mna bol jediny chalan o ktorom vedeli ocovho kolegu syn aaato som uz bola aj s jeho rodicmi v kine tak som sa musela priznat ...hm skoda ze 2 dni pred rozchodom
NO šak ano...je to jednoduché...ibaže moja mama si myslí že mna ide každý zabit ...ale povedala som jej včera že chodím von s kamarátmi a kto je to a odkial sú a kolko majú rokov tak aj tak myslím že neco tuší,ale idem na to opatrne ako mi poradil Ice stovo, lebo s ním chcem ist na ten silvester aj spat a tak
A ona už začala, že čo je to za úchyl atď. potom si s ním písala. Ale to bola taká sranda Sa ho pýtala : Si do Zuzky zamilovaný? A on že: Som a čo má byť? Potom mama na mňa kukla jak keby ma išla zabiť ale už je všetko teraz v pohode
chod za nou ale iba ak to je( vaznejsi vztah) a si si ista ze by to mala vediet a snaz sa jej to povedat bez zbytocnych omacok alebo prikrasleni ked je to len taky nijaky tak ju s tym neotravuj.. zbytocne by si narobila staossti
heej to neni trapne..heh...saq normalka...aj ja by som rada vedela....bo moja mamča je brrrzda...fňuk...heh so silvestrom nemam sice problem ale tak povedat jej nemozem...
hmm neviem, ja osobne by som to s tým Silvetrom neprehanala. a osobne by som svoju dceru nepustila na silvetra NIEKAM spat, hlavne ked neviem, o koho ide a tak. ale neviem, aky mas vztah s vasimi, co ti dovolia atd.. ale bud uprimna a povedz jej o priatelovi a priapdne ho doved nezavazne domv, aby mamka videla, ze to nie je harleyak alebo tak..
jj ale tak nepozná to je pravda,ale tak ja s ním tam ani nič neplánujem robiť...a ide tam aj moja dost dobrá kamoška tak snád to bude v pohode...a povedal mi teraz moj chalan že ma príde vypýtať...tak snád to výde...
no len bacha ked sa ten chaln zjavi vo dverach s nichho nic aby nedostala tvoja mamina infarkt zober to tak , ze ja s nasimi o chalanoch nevravim vobec a ani neplanujem bo si viem predstavit ich reakciu ale je mi fajn aj bez toho aby to vedeli a takk povec na toho silvestra ze ides s kamoskami von a je to......ak ti uveria heh
NO ale mne mama povedala že raz ju oklamem a už mi neuverí...tak ja to riskovať nechcem,lebo potom už mi neuverí asi nič...no a povedat jej to musím lebo by som tam aj spala... no ale už som jej to dnes povedala a a nepustila ma...takže sa to oplatí no,že ich nepozná a dojdú mna vypýtať zajtra aj s druhýma kamarádama a aj s kamoškú tak som zvedavá,ale tak aj tak už sa pomaly zmierujem s tým že tam nepôjdem
Hmm, škoda že ta nepustila. ale zase, aspoň vieš do budúcna, že na ňu musiš ísť pomalšie v týchto veciach.
a vieš, vôbec jede o to, či tam "budeš s ním niečo robiť.." alebo nie. rodičia sa toho skrátka boja, táto téma je pre nich jedno veľké tabu a hold, vládne akýsi názor, podotýkam, dosť často nesprávny, že keď sa mladé dievča pustí z domu na noc, nemusí sa to skončiť dobre...
jj aj já si myslim....presne tak...ale tak asi tam aj tak pojdem,ale iba na chvílu a npoviem jej to,ale zas sa bojím že to zistí,ale tak je mi to jedno...uvidíme jak to dopadne
Pozri Nina100, keď jej povieš narovinu, že niekoho máš, tak možno bude chvíľu vystrašená, mamy sa vždy boja o svoje dcéry, kým toho muža/chalana nespoznajú a neurobia si o ňom názor- áno, je dosť dobrý, aby bol s mojou dcérou (prípadne sa im dobrý nezdá byť, ale dúfam že to nebudem Tvoj prípad). ale to chce čas. keď bude vedieť, s kým si a že ten človek je zodpovedný a dá na Teba pozor (lebo áno, aj to je jedna zo super vecí, mať priateľa= garde na diskotéke alebo po ceste domov v noci) tak nebude mať námietky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale nikto tu nepzona tvoju mamu, cize asi najlepsie bude, ekd prides na riesenie sama.
A ako jej to povedat, nuz tazko ti poradit ked mamu nikto nepozna. Ale tak skus to nejako naznacit a ked uz nieco tusi, tak to uz mas celkom v pohode.
ja si myslim, ze pokial to nie je vaznejsie, nehovor nic, mohlo by ti to este skomplikovat toho silvestra, kedze niektore mamy su na to citlive...
a pokial si myslis, ze to je dlhodobejsie, tak potom system ala Magaman.
Ice_stovo : NO aj ja si myslím že to bude blbé hned povedat o tom silvestri a preto jej to chcem povedat skorej ibaže on tu do soboty neni tak aj tak to bude narychlo
A tak moja mama ona sa snaží chcela by sa somnou normálne baviť o chalanoch,ale ja jej to ndokážem povedat lebo už ked si nájdeme takú dôvernú chvílku a poviem jej neco tak ona mi zas začne dávať rodičovské kázanie
MAgaman: a ako ju mám nepriamo prinútiť?
Kasko: KEby to bolo také jednoduché jej to tak povedat
Typek: no k tomu tiež príde ked jej to oznámim a začne prednáška
Ehm ehm: "Zdarec mami, mam chalana/babu."
fakt... wo co gou?
cmuqes drzim palussky
a vieš, vôbec jede o to, či tam "budeš s ním niečo robiť.." alebo nie. rodičia sa toho skrátka boja, táto téma je pre nich jedno veľké tabu a hold, vládne akýsi názor, podotýkam, dosť často nesprávny, že keď sa mladé dievča pustí z domu na noc, nemusí sa to skončiť dobre...