Ako hovoria vyššie- skús ignoráciu, síce samu seba v takej situácii si neviem predstaviť, lebo moja povaha mi jednoducho ignorovať nedovolí...vždy vybuchnem.
A čo sa mojich blízkych nebožtíkov týka: nemusím chodiť na hroby, ale z úcty k jednému z nich idem aj bez toho, aby som bola nútená.
Počuj, bratu, ty máš silne obsedantnú predstavu, že si pre mňa špeciálne zaujímavý. Teda, niečo pravdy na tom bude, pretože ma dokážeš v mojom šedom žití potešiť svojimi postrehmi a názormi, ale buď si istý, že komentujem aj iných, ibaže tí druhí sú zrejme psychicky odolnejší, preto sa až tak nezamýšľajú nad tým, prečo komentujem.
A prečo si myslíš, že ťa potajomky sledujem? Na to pozor, to sa môže zvrhnúť na perzekučný blud, a to už je diagnóza. Prispievam do fór, ktorých obsah je všetkým prístupný a dnes som si dovolil okomentovať tvoju novopridanú fotku, ktorá ma, po prekonaní prvotného zhnusenia, pobavila.
Pozri, asi si zatiaľ nenašiel ten správny návod na to, ako ma odstaviť. Keď sa budeš hádzať a hroziť mi, nič tým neporiešiš.
A ešte... Nikdy som o sebe netvrdil, že som dospelý, len som tvrdil, že ty si dietko. Nikdy som ti nenadával, nikdy som sa ti nevyhrážal, nikdy som ti v zásade nič zlé nechcel ani neprial. Tak sa zmobilizuj, pretože keď ťa toto dokáže vyvádzať z konceptu, čo urobíš potom, keď ti dá nejaký vojenský commendatore príkaz na výkon?
@Radiophonic ty si falat chuja bez prepacenia 3 krat podtrhnute ... uz som ta posielal na liecenie a som hovoril ze sa to zhorsi a si mi neveril a teraz to mas tuna aha cierne na bielom ... dufam ze si si prial pod stromcek bielu koselu s dlhymi rukavmi ktore sa zachrbtom zviazu dokopy ... vlastne mas len jedno stastie ze to vsetko pises cez net kde si majster sveta ale v skutcnosti by si bol dakde v kute a drzal by si hubu
Ale máš pravdu, so mnou je to zo dňa na deň horšie, vieš, vek. Biele košele s dlhými rukávmi sú teraz v Miláne veľmi trendy, predovšetkým ten mašličkový detail za chrbtom pôsobí tak huráunisex a dokopy. Pravdu máš aj v tom, že v skutočnosti som veľmi bojazlivý, dokonca aj teraz som mierne roztrasený, ani nerezové nohy polokreslapolostoličky podo mnou ma v tom nenechávajú len tak a chvejú sa chúďatá synchrónne so mnou. Strašne sa bojím silných chlapcov, ja úbožiak. Sľubujem, že sa dám liečiť. Z tej fóbie zo silných chlapcov so silnými rečami. A už si obedoval?
podla mna bi ste sa mali udobrit. nevravim ze "padnut si do narucia" to nie, ale uznat si ze obe strani maju asi svoj podiel na vzniknutej situacii a udobrit sa.
@Nikeboy už som mu navrhoval nech si ma nevsima a ani ja jeho nebudem vsimať , a on povedal že mi bude este viac robiť napriek a pise mi blbosti stale na webku Ale poziadal som silnejsie mocnosti na pomoc
Ja to ako hádku nevnímam. Pre mňa je to len výmena názorov v rámci hry.
A ako to začalo? No dávnejšie som si dovolil k maličkosti maličkého dať nejaké tie postrehy, vysloviť svoj názor, možno aj trochu poúčať. A to som nemal. Dostal som sa do hlbokej nenávisti onej osoby. Potom už stačila len malá poznámočka pod fotku a hystéria sa rozpútala v nevídanej sile.
Táto osôbka si myslí, že musím na ňu reagovať tak či onak, ale ja nemusím, ja len chcem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A k centralnej teme; uz Ti to vlastne povedali.
A čo sa mojich blízkych nebožtíkov týka: nemusím chodiť na hroby, ale z úcty k jednému z nich idem aj bez toho, aby som bola nútená.
A prečo si myslíš, že ťa potajomky sledujem? Na to pozor, to sa môže zvrhnúť na perzekučný blud, a to už je diagnóza. Prispievam do fór, ktorých obsah je všetkým prístupný a dnes som si dovolil okomentovať tvoju novopridanú fotku, ktorá ma, po prekonaní prvotného zhnusenia, pobavila.
Pozri, asi si zatiaľ nenašiel ten správny návod na to, ako ma odstaviť. Keď sa budeš hádzať a hroziť mi, nič tým neporiešiš.
A ešte... Nikdy som o sebe netvrdil, že som dospelý, len som tvrdil, že ty si dietko. Nikdy som ti nenadával, nikdy som sa ti nevyhrážal, nikdy som ti v zásade nič zlé nechcel ani neprial. Tak sa zmobilizuj, pretože keď ťa toto dokáže vyvádzať z konceptu, čo urobíš potom, keď ti dá nejaký vojenský commendatore príkaz na výkon?
Inak, ďakujem za opýtanie, mám sa dobre.
A čo sa týka tvojho problému, tak pomôže asi iba ignorácia
@v3nty ziadne ignore ..ked chce debatit kludne vypíš mu svoje pocity, nálady každého dňa a družne kecajte nadávaj, pičuj, kurvuj všetko je povolené!
@ALL dakujem za vase názory
Ja hlupák, jasné! Vďaka za ozrejmenie.
@Stmortiis
Škoda, že máš smolu, keby V3nty nebol do mňa /nechcel ma do seba/, bol by z vás ideálny pár. A možno ty by si to intelektuálne ťahala.
Na hroby aj sama a nielen na "Všetkých svätých".
Najzábavnejšie na tom celom človeku je to, že nepochopí, že slúži aj ako zábavka na občasné vypĺňanie dlhých zimných večerov čoraz širšiemu publiku.
Si silná žena, je to cítiť z toho, ako vieš rozumne presadzovať svoje názory a z toho usudzujem, že traja pre teba nikdy nie sú dosť. Si ťahúň.
@Dconan
Aj ty by si ma chcel do ringu? Hm?
Ale máš pravdu, so mnou je to zo dňa na deň horšie, vieš, vek. Biele košele s dlhými rukávmi sú teraz v Miláne veľmi trendy, predovšetkým ten mašličkový detail za chrbtom pôsobí tak huráunisex a dokopy. Pravdu máš aj v tom, že v skutočnosti som veľmi bojazlivý, dokonca aj teraz som mierne roztrasený, ani nerezové nohy polokreslapolostoličky podo mnou ma v tom nenechávajú len tak a chvejú sa chúďatá synchrónne so mnou. Strašne sa bojím silných chlapcov, ja úbožiak. Sľubujem, že sa dám liečiť. Z tej fóbie zo silných chlapcov so silnými rečami. A už si obedoval?
Teba fakt sorry ale musela poškodiť ta smrt tvojej ved ty vieš koho
Že ujo V3nty má bezvýhradné právo určovať, kto na neho môže a kto nemôže reagovať? ...
Ach ...
Ja to ako hádku nevnímam. Pre mňa je to len výmena názorov v rámci hry.
A ako to začalo? No dávnejšie som si dovolil k maličkosti maličkého dať nejaké tie postrehy, vysloviť svoj názor, možno aj trochu poúčať. A to som nemal. Dostal som sa do hlbokej nenávisti onej osoby. Potom už stačila len malá poznámočka pod fotku a hystéria sa rozpútala v nevídanej sile.
Táto osôbka si myslí, že musím na ňu reagovať tak či onak, ale ja nemusím, ja len chcem.
ahaaa, hm...no vies, niekedy stacii aj malickost( ved otom som pisal "blog" v tvojej diskusii.) a ohen je na streche