Spoznal som holku na koleji.Zoznamili sme,kecali sme spolu.Našiel som si ju na IG a napisal jej ze by som ju rad spoznal. Ona ze teraz s niekym randi.Randenie netrvalo dlho.Teraz je volna. AKO JU POZVAT ZNOVA NA RANDE?nechcem jej to len tak rovno napisat
DOKONCENIE PRIBEHU: mali by ste vediet ze nemam jej FB, casto sa stretavame na chodbach internatua kecame osobne, a ona urcite nevie, ze ja viem, ze teraz s nikym nerandi. Takze neviem ako mam ist na nu, ked ju znova stretnem, a ako sa opytat nenapadne na priatela, a popri tom ju nejako znova pozvat von ? Poradite nieco ? dakujem
daj jej dotaznik vyplnit a nech je tam políčko v akom stave je a normalne sa prihovor k niecomu co ta zaujima a ona na to vie odpovedat nech ju bavi nieco hovorit ja vacsinou poviem nejaku sračku ktora skonci po 2 vetách fiaskom pretoze vacsinou toho cloveka nepoznám, ty máš výhodu tak ju využi potom sa spýtaj ci nemá čas ísť na dačo ez peez
@2 nepýtaj sa jej na priteľa, lebo ak si bude myslieť že si nevedel že je už voľná a vzápätí ju pozveš von, vyznie to ako by si ju chcel priveľmi
normálne s ňou fliirtuj a pozívaj ju von, najprv aj s inými ľudmi atď. a skúšaj či sa chytí, možno ešte nie je pripravená na nový vzťah, alebo sa jej len ty nepáčiš (čo sa možno ešte dá zmeniť)
@tomias ked som ju prvy krat pozyval von, tak mi povedala ze som jej velmi sympaticky ale prisiel som trosku neskoro, ze teraz s niekym randi, tak som to nechal tak a dalej to neplitval.....a teraz to chcem skusit znova, Ale nasiel som plan prave cez ig strory ktoru dnes dala, jej skusim napisat..a Nejako rozputat konverzaciu...no uvidime
podľa mňa ti dala najavo, že nemá záujem. Ak by sa veľmi nudila, navrhla by ti stretko aj ona sama navyše je plno dievčat, ktoré sú samy skús pohľadať držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
normálne s ňou fliirtuj a pozívaj ju von, najprv aj s inými ľudmi atď. a skúšaj či sa chytí, možno ešte nie je pripravená na nový vzťah, alebo sa jej len ty nepáčiš (čo sa možno ešte dá zmeniť)
Veď to je taký flusanec do ksichtu toto...
posli jej penis na ohodnotenie. 8-10 je tvoja, 7-0, zial.
žmurkni na ňu.
Co je len ona jedina ??
podľa mňa akúkoľvek formu kreativity isto ocení.
Veľa šťastia.