tepláky, otrasné čierne tričko, ktoré som dostala na vianoce a naši sa mi trafili do vkusu tak akurát farbou ospalý ksicht a vlasy zapletené (neviem, čo ma to napadlo
sice osprchovana aj umyte vlasy,ale inak su otrsne... a nenamalova,ale uz to pojdem zmenit.. v zebrovanych ponozkach s pandou.. tricko a teplaky,normal....vsak ej sobota,ee?tak no problem..
tmavé rifle, sivé tričko, biela blúza (ktorá mi je malá, tak ju mám len tak na tričku pre efekt ), vlasy len tak nadivoko v gumičke a s nejakou sponkou, aby mi nezavadzali a minimum make-upu.
ani nechci ve(i)dieť osprchovaná s umytými vlasmi, momentálne už polosuchými, ale za to stojacimi na všetky svetové strany a k tomu skrútenými ako ovčia vlna
mám ružové pyžamové gate, tatinove čierne tielko, ešte som sa neodvážila pozrieť do zrkladla, ale odmaľovaná nie som ešte od včera, keďže som predchvíľkou vstávala. ale som krásna určite, milujem kyslé uhorky a vodu z nich a idem si spytovať svedomie a červenať sa, keď mi budú hovoriť, že čo. ááááách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
- červené tričko ( = nedostatok seksu ), a pôvodne úzke, teraz už vyťahané rifle
- vlasy rozpustené
ale dneska zo seba musim spravit cloveka, lebo idem na oslavu
však som bola mesto ukazovať návšteve veď!
páčim sa si, mám sa rááááááááááád.