Bolo to... no, celkom ok, mali sme 15 rokov, taki nervozni, hanblivi, nemali sme sa o com rozpravat obcas pocas Ale celkom to slo, no, nebola to nejaka pohroma, co je viac, nez moze povedat viacero ludi hehe
prvé najsamprvšie bolo dosť divné. Silvestrovská party s kopou ľudí a snaha o novoročné bozkávanie, ktoré mi nebolo tak celkom po vôli, tak som ho odmietla
prvé s prvou láskou - zaujímavo, jeden trapas za druhým, ale aspoň bola sranda
druhé( ale tiež prvé v druhom význame s druhou láskou - tiež zaujímavo, prisšiel nečakane jeho kamoš a skončili sme v aute, kt. naštartovalo len ked sme ho pustili dole kopcom, bola dosť sranda, nezabudnem
uz som bola tak znechutena chalanmi,ze ma nic uz nemohlo nemilo prekvapit..
takze som bola len milo prekvapena a som doteraz pri tom mojom istom /a to predtym sa nenalo nazvat rande...ja som predtym nerandila,len behala po diskotekach ..ale sak aspon zaujmave spomienky
s mojou terajsou priatelkou sme isli na pivko len tak pokecat a nakoniec sme sa zastavili v kazdej krcme a objednali vzdy iny druh piva ...fazne to bolo ..jedno z najkrajsich rande mozno
ja som mal 19 a ona takmer 16...stretli sme sa len ako kamosi co sa chceli spoznat...od zaciatku som si na nej vsimol ze sa na mna pozera inak ako ostatne baby...je na mna mila, pozera sa mi do oci a usmieva sa na mna...sedeli sme v parku na lavicke a kecali sme spolu...ked akosi dosli temy sadol som si blizsie k nej a spytal som sa ci ju mozem objat ona ze ano...neviem co ma to napadlo ale ten jej mily usmev ma nejako ocaril a nase pery sa priblizili a stalo sa to moj prvy bozk...nieco nadherneho potom sme sedeli na lavicke a bozkavali sme sa dlho...bolo to krasne aj ked koniec uz taky stastny nebol
prwe rande? na to si enspominam..teda newiem ktore bolo to prwe, ale ejdno mimoriadne milujem, bola som na koncerte, zrazu tam prisiel "on" a strcil mi ajzyk do huby no nieje to romantika a taky rock do toho hmmm...
MOJE PRVNE RANDE BOLO UPLNE SUPER STRETLI SME SA OBJALI SME SA A JA MU HOVORIM A PUSSU MI NEDAS A UZ TO BOLO BBOLI SME SPOLU VOBEC SOM SA NEHANBILA ANI ON A SME SPOLU DOTERAZ!!!
prwe rande ?? som mala asi 14 a moj chlapec ma pozwal do cukrarne .. som bola nerwozna a objedala som si prwe co som widela .. dzusik a potom sme sa rozprawali wela wela o wselicom .. bolo to mile ..
a bolo to aj moje posledne .. bo odwtedy ma nikto na rande nepozwal .. chodim won s partou ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
na to aky som bou sprosty
Moje... hmmm, bolo tusim na mikulasa ak sa spravne pamatam sli sme na vianocne trhy
sranda, furt to bolo z netu
S tým chalanom som sa onedlo rozišla
prvé s prvou láskou - zaujímavo, jeden trapas za druhým, ale aspoň bola sranda
druhé( ale tiež prvé v druhom význame s druhou láskou - tiež zaujímavo, prisšiel nečakane jeho kamoš a skončili sme v aute, kt. naštartovalo len ked sme ho pustili dole kopcom, bola dosť sranda, nezabudnem
heh, pri pocuvani pekelnej muziky
takze som bola len milo prekvapena a som doteraz pri tom mojom istom /a to predtym sa nenalo nazvat rande...ja som predtym nerandila,len behala po diskotekach ..ale sak aspon zaujmave spomienky
a bolo to aj moje posledne .. bo odwtedy ma nikto na rande nepozwal .. chodim won s partou ..