ahoj, mal by som jeden mensi problem. Ako by som vedel prehrat video z pc do tv tak aby som nemusel moj ntb prenasat k tv, a aby som nepouzil wifi? Lebo nasa tv uz ma hdmi ale usb konektor vie prehrat len fotky a hudbu. a ked tam pripojim ext. hdd tak ho
Wifi preto nie lebo mame 12GB na mesiac
a prenasat notebook kazdy vecer z poschodia na prizemie je blbost ked si chceme napr. Kazdy vecer pozriet nejaky film z pc
a dokopy mam asi 200 filmov. A konventovat kazde video sa mi uz teda vôbec nechce.
tak si kup za 40€ google chromecast, z notebooku si spravis virtualny server s filmami a cez mobil (wifi) mozes pri telke si vyberat filmy priamo z notebooku ... alebo hocijaky multimedialny prehravac si kup za 50-60€ a najebes tam tony filmov a veselo mozes pozerat, ak tvoj TV nema zabudovany prehravac filmov, tam si moc toho nepozries, preto nato potrebujes prave nieco, co ti tie filmy prehra (NAS,multimedialny prehravac,notebook) a tie iba prenesu zvuk + obraz do TV. Thats all.
Mam najblbsi internet na svete. 12GB na mesiac som scbopny precerpat za necele 2 tyzdne. A ked miniem data tak sa nam tak spomaly net ze ani google nejde nacitat :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Aký zmysel má táto veta?
Prečo nemôžeš preniesť svoj notebook a pripojiť ho cez HDMI?
V krajnom prípade, ak ten notebook nemá HDMI, tak aspoň cez D-SUB (hoci to neprenesie zvuk do TV)
a prenasat notebook kazdy vecer z poschodia na prizemie je blbost ked si chceme napr. Kazdy vecer pozriet nejaky film z pc
a dokopy mam asi 200 filmov. A konventovat kazde video sa mi uz teda vôbec nechce.
Nemame natiahnute kable a asi ani nebudu. Lebo toto mesto je zapadakov...