jednoducho: povedz si ze uz nebudes, ale nie kvoli inym, ale kvoli sebe a ked pride na teba chut si zapalit jednoducho si povedz ved som neni pica, nebudem si srat do huby takze chcem ale nezapalim si. a vlastne nechcem - vymenuj si dovody preco si sa rozhodla prestat a ono to prejde
Zapamataj si hlavne jednu vec: Nech ti ktokolvek cokolvek tvrdi, fajcenie je iba o psychike- zamestnavas ruky a dopriavaš si chvilku pokoja, ktora ta ukludni.
normalne. prestna zo dna na ned. Par dni ci tyzdnov prezijes a si za vodou. najdi si nieco ine. noc napriklad goraliky a ked nemas co robit bav sa s nimi. a do ust... prebars zuvacky. chapes.... ono to ide.
ja chcem tiež prestať,ale stále sa nájde situácia,keď si cigu proste zaslúžim.ako aj dnes.
ale pomáha,aspoň mne - prestanem aj týždeň - keď neviem dýchať alebo veľmi veľmi kašlem.ALEBO mi zrobia nervy fajčiace štetky na zastávke a nechcem byť ako ony.
Tiez s tym chcem skoncit ale necham si to na leto. Taky abstak nie je boh vie co a clovek je zbytocne nervozny , vsetko ho hned vytoci....... zavriet sa do izby na tyzden a potom si uz nezapalit v zivote to je moj plan
no... fajčila som 5 rokov, snažila som sa prestať postupne - že som si zapálila len k pivu a tak...a potom ma odfajčilo na 3 týždne na infekčné, kde o cigaretách som mohla akurát snívať a to bol môj zlom...po tých 3 týždňoch mi prestalo chutiť. Koniec.
Mnohým tuhým fajčiarom pomohli elektronické cigarety. Má to samé výhody. Je to zdravšie, oveľa lacnejšie, človek čo to fajčí nesmrdí od dymu a môže sa to fajčiť prakticky kdekoľvek. Postupne sa dá znižovať koncentrácia nikotínu v náplni. Mesačné náklady pri fajčení elektronickej cigarety a e-liquid budú 5x nižšie, ako pri bežnej cigarete. Do ceny nezasahuje štát čiže je stála a nemení sa ako pri klasických cigaretách. Skúsenosti zákazníkov hovoria ako prestali postupne fajčiť, pomocou postupného znižovania dávok nikotínu. Zakúpiť sa dajú napr tu » einhalatory.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
normalne. prestna zo dna na ned. Par dni ci tyzdnov prezijes a si za vodou. najdi si nieco ine. noc napriklad goraliky a ked nemas co robit bav sa s nimi. a do ust... prebars zuvacky. chapes.... ono to ide.
ja chcem tiež prestať,ale stále sa nájde situácia,keď si cigu proste zaslúžim.ako aj dnes.
ale pomáha,aspoň mne - prestanem aj týždeň - keď neviem dýchať alebo veľmi veľmi kašlem.ALEBO mi zrobia nervy fajčiace štetky na zastávke a nechcem byť ako ony.
jednoducho s tým sekni a nezapál si....
možno si povieš, že čo o tom ja viem ale fajčila som neskutočne veľa a jedného dňa som si povedala dosť a prestala som.....
prestaň fajčiť a každý deň po dobu 2 týždňou vypi každé ráno 2litre mlieka... uvidíš potom..