v poslednej dobe som začala velmi veľa jesť...mám chuť uplne na všetko a stále,vôbec sa nespoznávam,vždy som vedela kde je hranica a kedy mám dosť,teraz mám pocit že som stále hladná no neviem si povedať DOSŤ :/ som zo svojou postavou spokojná ale keď to
Človeku je ťažšie schudnúť ako pribrať, môžeš sa spýtať členov rodiny na dedičnosť faktoru priberania, ale samozrejme najúčinnejšie je zastaviť to (neboj sa už si na dobrej ceste, uvedomila si si to )
@2 trochu debilina, ako môžeš vedieť, či je ľahšie schudnuť ako pribrať, očividne si ten problém ešte v živote nemala. U každého človeka je to iné. Niekto žerie za dvoch a nepriberá. Niekde sa napije vody a má pocit, že pribral kilo. Je to individuálne...
@nikolety23 nepríde mi to vôbec zvláštne, v čase puberty som malá také obdobia celkom často, samu seba som nespoznávala a našťastie, nebolo mi to vidieť na postave.
keby si bola tlsta, poradila by som ti dat si na chladnicku fotku seba v plavkach a vsetko jedlo uschovavat v nej, takto neviem.. dat si tam fotku niekoho cudzieho tlsteho v plavkach, nech vidis ako dopadnes?
chcela som to urobit aj ja, aby som konecne schudla, ale potom som zistila ze by som sa okolo nej hanbila aj prejst
s tymto som mala aj ja problem pred cca tromi rokmi proste musis si povedat dost, asi sa dost nudis, ked ti chuti jest, chod robit nejake zaujimave aktivity, alebo viac cvic, potom mozes aj mat vyssi prijem kalorii, ale ked si zvyknes na sport, tie zachvaty obzerstva by ta mali prejst
no a teraz seriozna odpoveď : normalne, začni cvičiť,,,,,,pohybuj sa, pracuj niekde von, to teplo ti len pomože do nechuti k jedlu....časom sa to opať upraví alebo ti jednoducho chýba láska
Postupne znizuj davky, zaludok sa stiahne a bude to ok mozu ti tu davat vseliake rady, ale aj tak musis v prvom rade hlavne chciet, nic viac ti nepomoze.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@nikolety23 nepríde mi to vôbec zvláštne, v čase puberty som malá také obdobia celkom často, samu seba som nespoznávala a našťastie, nebolo mi to vidieť na postave.
chcela som to urobit aj ja, aby som konecne schudla, ale potom som zistila ze by som sa okolo nej hanbila aj prejst
@denix O.o ....jujky
a skús jesť menej jednoduchých cukrov, viac bielkovín a vlákniny...