Ako mám presvedčiť rodičov aby ma pustili von ???? ..... Ja by som si nato vedel aj sám odpovedať ale je tu menší problém oni mi už v ničom neveria pretože ich stále klamem a nedávno zistili že húlim a našli mi doma 4g a nechcú ma skoro nikde pus
tak aj mna by ako rodica nasralo, kebyze za moje poctivo zarobene peniaze ma doma synacik 4 gramy travy. ako sorry, ja sama hulim, ale z mamkinych penazi na to nesiel ani jeden cent. a tiez by ma to nasralo, ze ma 4 g travy a ani ma nezavola na brko
ved ked si taky hrdina, tak sa odstahuj od rodicov a zi si zivot podla svojich predstav ci ked ta zivia, tak je ti dobre, ale oni su ti zli, lebo pri ojebavani, huleni ta nechcu nikam pustat? ja by som ti ako bonus vybil 4 zuby a dolamal ruky a ked nepomoze, tak sup do zivota bez sponzorov (rodicov)
a ináč, asi ti tá tráva nerobí dobre, keď sa ti nechce ani len rozmýšľať nad takou vecou, ktorá by mala byť úpne normálne automaticky konaná, ako je gramatika. tak buď ju vieš a aj praktikuješ alebo ju nevieš a len sa takto hlúpo vyhováraš
a akoby som ti reálne poradila, skús sa istý čas správať podľa ich predstáv, možno to nie je podľa tvojej životnej filozofie, ale ináč sa pravdepodobne von nedostaneš. a skry si nabudúce weed lepšie, resp. nemaj pri sebe toľké množstvo, veď si predstav, že by im ruplo ako kresťanom v gebuli a udali by ťa na polícií, poprípade by ťa pokojne mohli zatvoriť na psychiatriu... možno prvým krokom ako im ukázať, že už si "dospelý" je, že budeš zodpovedne niesť následky za svoje činy.
akože pracuješ, hej? a to kedy stíhaš školu a huliť 70 gramov trávy? ako sorry, ale podľa nejakých náznakov, ktoré si tu hodil, nemám pocit, že by si bol superhero .
výborne, za ten čas čo si doma a údajne sa nudíš, môžeš porozmýšľať, ako si zlepšíš vzťahy s rodičmi...táto maličkosť ti určite aj do budúcnosti pomôže žiaľ, klamstvá sa "žehlia" pomerne dlho...ak teda vôbec...
ja som vychádzala z ujednotenej ceny: 10 €/g, nevedela som, že si taký kápo, no.
a ver tomu, že rodičia ti isto nechcú zle. ja som mala iné problémy v tvojom veku, tiež cca v tej dobe mamka prišla na to, že fajčím trávu, že strašne veľa pijem a mám problémy v škole, ale to pramenilo z iných príčin, v každom prípade, tiež som s ňou nesúhlasila a nesúhlasila som vôbec s ničím v tej dobe a predsa viem, že mi nechcela zle. a dnes je s tým v pohode, vie, že aj napriek tomu, že sem tam fajčím trávu, som zodpovedný dospelý človek, ktorý sa o seba vie postarať, študuje VŠ, chodí do práce... pokiaľ aj ty toto svojim rodičom dokážeš, možno sa ich postoj k tvojmu fajčeniu trávy zmení.
nehejtujem, napísala som ti, že si sprosté decko, lebo si sprosté decko, tvoj život sa točí okolo trávy a chlastania v bare... keď ťa začnú trápiť problémy, aké máme my normálni dospelí ľudia, tak potom môžem prehodnotiť svoj výrok. dovtedy si decko, hlúpe sebecké decko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a akoby som ti reálne poradila, skús sa istý čas správať podľa ich predstáv, možno to nie je podľa tvojej životnej filozofie, ale ináč sa pravdepodobne von nedostaneš. a skry si nabudúce weed lepšie, resp. nemaj pri sebe toľké množstvo, veď si predstav, že by im ruplo ako kresťanom v gebuli a udali by ťa na polícií, poprípade by ťa pokojne mohli zatvoriť na psychiatriu... možno prvým krokom ako im ukázať, že už si "dospelý" je, že budeš zodpovedne niesť následky za svoje činy.
keď si predstavím, že si prejebal 700 euro na trávu, tak chlapec môj. máš teda priority
a ver tomu, že rodičia ti isto nechcú zle. ja som mala iné problémy v tvojom veku, tiež cca v tej dobe mamka prišla na to, že fajčím trávu, že strašne veľa pijem a mám problémy v škole, ale to pramenilo z iných príčin, v každom prípade, tiež som s ňou nesúhlasila a nesúhlasila som vôbec s ničím v tej dobe a predsa viem, že mi nechcela zle. a dnes je s tým v pohode, vie, že aj napriek tomu, že sem tam fajčím trávu, som zodpovedný dospelý človek, ktorý sa o seba vie postarať, študuje VŠ, chodí do práce... pokiaľ aj ty toto svojim rodičom dokážeš, možno sa ich postoj k tvojmu fajčeniu trávy zmení.