.......je nás doma na sviatky príliš veľa.... všade bordel, hluk, pootvárané dvere, alkohol.......proste, je to na nervy....ako to mám prežiť, bez rozčuľovania a psychického zrútenia? Vďaka!
@xrumka žeby celodenné rozjímanie za sprievodu mohutných dôchodcovských polnočných altov?
@yosef to je pravda že má teplú strechu nad hlavou atd, ale duševné zdravie a pohoda je tiež dôležité, tak prečo sa nesnažiť to čo najlepšie vyriešiť..
@lemonrhinoceros chceš mi povedať ze toto je niečo ine ako problem rozmaznaneho decka : ´.......je nás doma na sviatky príliš veľa.... všade bordel, hluk, pootvárané dvere, alkohol.......proste, je to na nervy....ako to mám prežiť, bez rozčuľovania a psychického zrútenia? Vďaka! ´ pre boha však ako to ma prežit bez psychickeho zrutenia?
@yosef no tak to psychicke zrutenie som si všimla a teraz a je to prejav neodolnosti a dalo by sa to riešiť inak, ale hovorím o tom že nie je podla mna rozmaznané sa zaoberať tým aby si sa vyvaroval zbytočného chaosu okolo teba, ak máš tú možnosť.
@yosef to by si musel poznať pozadie udalostí, môj milý....máš pravdu, mám slabú psychiku ale z iných dôvodov... nevieš si ani predstaviť ako to u nás doma chodí, ten najmladší robí všetko, ostatní sa prizerajú a všimnú si ho len vtedy, keď nie je načas niečo urobené........
@octa a myslis si ze si jedina? ja som to tiez prezival ale uz nebyvam s rodičmi, nechcel som ta zdeptat ale musis to proste prezit a mat hlavu hore everything gonna be allright
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@yosef to je pravda že má teplú strechu nad hlavou atd, ale duševné zdravie a pohoda je tiež dôležité, tak prečo sa nesnažiť to čo najlepšie vyriešiť..