cawte setci chcel by som sa spytat ako mam reagovat ked sa pri prvom oficialnom samostatnom stretnuti s tou osobou, mam hu objat alebo len pozdravit nijako ani ruku nic ?
niekedy sa uplne s neznamym/mou pobozkas a niekedy zase ruka, ide o cloveka, aky mas ty z neho pocit a aky predpokladas, ze on ma z teba, nebudem niekoho neutralneho tam obchytkavat zase
myslim, ze zalezi od konkretneho cloveka a jeho vyzarovania .. ak citit isty odstup , tak sa len usmiat , pripadne sa letmo dotknut pleca .. inac si myslim, ze objatie , pripadny bozk na lice ako spomenul tommy .. je akceptovatelne
Na prvom "officialnom" stretku mi chalan podal ruku s tým ,že povedal ako sa volá...dal mi pusu na líce a objal ma...a na konci sme sa lúčili vášnivými bozkami...čiže najlepšie uvidíš sám,ako sa to bude vyvýjať GOOD LUCK!
no ja som na prvom stretnuti objal tu babu,len tak kamaratsky...a doteraz sme spolu...a to je tomu uz rok a pol...ale zalezi od momentalnych pocitov...musi to byt spontanne a uprimne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
co pise dvojka ako z 70tych rokov : nie ?
Naco taky osobny kontakt?
-,-
Na prvom "officialnom" stretku mi chalan podal ruku s tým ,že povedal ako sa volá...dal mi pusu na líce a objal ma...a na konci sme sa lúčili vášnivými bozkami...čiže najlepšie uvidíš sám,ako sa to bude vyvýjať GOOD LUCK!
sú také tri základné množiny:
1. čo cítiš
2. čo chceš/odvážiš sa spraviť
3. čo je ti dovolené/nebude na to reagované negatívne.
rob to čo sa nachádza v prieniku všetkých troch.