zjem toho vela ale neviem pribrat, zacal som posilnovat, poradte mi ako je to s tou svalovou hmotov ? je mozne pribrat bez doplnkov typu Gainer a pod. ?
taktiez mam tento problem . moje telo spotrebuje 2200 KJ co je nadpriemer ... taktiez som zacal posilnovat a pribral som 7 kg za cca 4 mesiace a to bez ziadnych doplnkov . ide to . len treba makat a jest
@cabajka12 no neviem co za teta ale 2200 neni nejak vela
@johny2012 ta si precitaj co jes a mozno uvidis sam preco nepriberas
na ranajky viac menej len sacharidy, medzi obedom a ranajkymi nic nie je co musi byt aspon takych 5-6hodin prazdnych, obed je dajme tomu, neskor znova nic, zbytky z obeda su tiez takmer nic a potom takisto nic To co si napisal neni dost ani pre malu zenu Maj stravu 5-6 denne poriadnu, ktora bude obsahovat vsetky ziviny ( ne take ze keksik alebo tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
jedz v noci vela mastneho a pi pivo..
napis co za den zjes a ti poviem ci to je vela abo ne
@cabajka12 2200KJ je tak 1 jedlo asi si myslel kcal
Ja momentalne prijmam okolo 3500-4000kJ a tuk nepriberam (ale mam ho )
@johny2012 ta si precitaj co jes a mozno uvidis sam preco nepriberas
na ranajky viac menej len sacharidy, medzi obedom a ranajkymi nic nie je co musi byt aspon takych 5-6hodin prazdnych, obed je dajme tomu, neskor znova nic, zbytky z obeda su tiez takmer nic a potom takisto nic To co si napisal neni dost ani pre malu zenu Maj stravu 5-6 denne poriadnu, ktora bude obsahovat vsetky ziviny ( ne take ze keksik alebo tak