39 kilo to je hádam blbosť .. moja extrémne chudulinká spolužiačka,ktorá je iba sladkosti a pije džúsiky má 47kg,ale je ako trieska ...
Aj ja som ešte stále dosť chudá,ale BMI už tak strašné nemám.. papaj papaj veeeeľa,ale nie moc nezdravé veci..cvič a pôjde to hore pomaličky - ja robím toto už druhý rok a konečne som prekročila 50..aj keď len kilom
Jedz najmä večer, a to sladkosti a mastné jedlá. Pred spaním totiž už nevyvíjaš žiadnu fyzickú aktivitu a tvoje telo tieto látky tak ľahko nespáli, navyše v spánku sa tvoje trávenie spomalí, a preto sa mnoho z toho, čo si zjedla pred spánkom premení na tuk v tvojom tele
@sompovedal cinske nemusim a vela jedenia mi nepomaha.. proste najem sa poriadne a za 2 hodiny a to nic nerobim nejdem na wc proste sedim a kukam Tv alebo som na Pc zase schudnem a som zase na tej istej vahe.. :/
@koprdil ja viac uz do seba nedam...proste ja sa kludne mozem prezrat ja mozem aj za 2 hodky do seba naliat nvm kolko jedla ale ja nepriberem ani keby nvm co zjem
@story chod za doktorkou a nech ti predpise vitamin B12 to su take injekcie od ktorych ti bude strasne moc chutit jest a tak do 2tyzdnov 5 kilo priberies urcite
@mm47 tak na fotke mozem tak vyzerat,ale kludne mozem pridat foto jak vyzeram v plavkach..cista anorexicka :/ nerobim momentalne ziadny sport prestala som kvoli mojej vahe ... dobre diky
@mirek123 no tak ako ja som zanou bola,ze chccem si kupit mutant mass to je proste na priberanie a ona hned nie ze to je chemia a nvm co proste a pochybujem,ze mi toto co hovoris predpise..a bola som na kontole ci nemam niaku chorobu alebo nieco a som cela v pohode iba mam podvahu :/
@story toto je trochu nieco ine chod za doktorkou ona ti musi spravit krvny obraz a na zaklade toho by ti to mala predpisat mne tak predpisali ale neberiem to a som stale chud y
@hopelight nie,neni to blbost vazila som sa u kamosky vcera a mam 39 kg a ktomu mam aj podvahu..tak to je tvoja spoluziacka...tak to len dufam lebo som uz fakt nadne :/ musim pribrat za kazdu cenu..
@mirek123 jaj dobre no uvidim pojdem zanou no ,ale tebe urcite nehrozi ze stravis cele leto v nemocnici :/ a ktomu ti urcite nemas podvahu jak ja a este sa blizim k anorexii...pred 3 mesiacmi som vazila 36...
@denca91 no tak to nvm ci mi pomoze skusala som skoro vsetko uz...no co by som ja dala zato mat napr.55 kg :/ by som skakala od radosti a ani na chudnutie nemyslela..
@murcatko ja nemam nic s toho :/ ja proste kazdy vecer jem co mi padne pod ruku a nic proste rano mam tu istu vahu a uz to robim tak mesiac a nic ani po mesiaci som nepribrala po nociach nepomaha mne jest ...som totalne proste zufala uz :/
@sompovedal to si len myslite..keby ste mali podvahu..keby vam hrozi ze ccele 2 mesiace budete leziat v nemocnici a pred 3 mesiacmi mat iba 36 kg... no nm co by ste povedali..a snazit sa 2 roky pribrat kvoli operaci a kvoli tomu aby ste nemali problemy v buducnosti..tak nvm co by ste povedali..mat iba 55 kg alebo kolko maju niektory..tak si tancujem od stastia ani na chudnutie nemyslim..
@story co ti poviem mas to riadne na picu ale neboj sa poznam ten problem ze nemozes pribrat lebo sam nemozem pribrat ja sa drzim stale na 63 uz asi 3roky a ked uz sme pri lete tak ja leto budem mat odjebane lebo idem na operaciu a pol roka budem mimo
@riki137 asi v kcal, i keď pre mne neznámy dôvod si to Američania zjednodušujú na jednoduché calories
@hopelight je to vcelku jednoduché, pred jedlom sa pozrieš na obal, koľko kalórií to obsahuje a zapíšeš si to. Ak ješ ovocie/zeleninu, tak zhruba jedna väčšia porcia 150 gramová hocičoho obsahuje asi 100 (kilo)kalórií. Pre porovnanie, rovnaké množstvo pražených arašidov obsahuje 900 kalórií .
@story tak by som ti radil vyslovene nešportovať, kukať hokej teraz (každý zápas), pri tom chrumky, chipsy, pivo a chodiť jedávať do mc donaldu... a možno sa mýliš, že veľa jedávaš. Keďže máš tak málo kg tak si asi aj zvyknutá na malé porcie - preto sa treba prejedávať!
@sompovedal dik za radu ja nesportujem iba mam v sebe prilis vela energie a ja nie som schopna sediet na mieste ani 5 minut vzdy musim nieco robit nedokazem napr. cele dni sediet a len jest a kukat tv potrebujem ist von nieco robit niak sa zabavit a sportovat zacnem az vtedy ked naberem kilecka a pojdem cvicit
@bress moj organizmus je dost divny...ja mozem zozrat hocico ale ja proste nepriberem ani keby nvm co bolo..a nemam ziadne poruchy ani chora nie som bola som na kontrole..proste ja som zufala...a aj ked robim vsetko co mi ludia radia ja nedokazem pribrat proste zufalstvo najvatsie :/
@story vela z tych co su fakt fat people prijmaju aj 15000, co som pozeral. Ale osobne som vedel prijmat denne okolo 6-7000 bez toho aby som jedol shit food. So shit food je to urcite mozne
@bress jaj,tak to som nevedela..moc sa v tom nevyznam..ja osobne sa v takych veciach moc nevyznam...tak ja si budem pisat kolko kcal primem a uvidim ci to ma niaky vyznam...a diky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
hlavne čínske jedlá
Dam ti aj 15 kil zo mna, kludne... (ach)
pribrala 10kilo speku
ale mám nový životný cieľ. chcem byť mega tučná a preto si dávam už druhé raňajky!
Robis nejaky sport? ked hej tak nerob , ked jedavas celozrnne pecivo alebo cestoviny tak jedavaj normalne.
Nejedavaj ale mastne veci , ani fastfoody.
i suť do teba!
Aj ja som ešte stále dosť chudá,ale BMI už tak strašné nemám.. papaj papaj veeeeľa,ale nie moc nezdravé veci..cvič a pôjde to hore pomaličky - ja robím toto už druhý rok a konečne som prekročila 50..aj keď len kilom
story, vypočítaj si, koľko kalórií denne potrebuješ:
RMR = (9.99w + 6.25s - 4.92a -161)*1,15
w - tvoja váha
s - výška v centimetroch
a - vek
Ak denne prijmeš viac kalórií ako toto číslo, tak musíš pribrať. Som zvedavý, koľko kalórií denne potrebuješ. Ja napr. 1750
@hopelight je to vcelku jednoduché, pred jedlom sa pozrieš na obal, koľko kalórií to obsahuje a zapíšeš si to. Ak ješ ovocie/zeleninu, tak zhruba jedna väčšia porcia 150 gramová hocičoho obsahuje asi 100 (kilo)kalórií. Pre porovnanie, rovnaké množstvo pražených arašidov obsahuje 900 kalórií .
Ked chces nejaky gainer tak su aj lepsie ako mutant mass.